REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Imagini șocante de la accidentul din Ovidiu: A zburat cu mașina peste sensul giratoriu și a luat foc! Video

Imagini șocante de la accidentul din Ovidiu: A zburat cu mașina peste sensul giratoriu și a luat foc! Video

Replica API 12 august 2022 | 00:00 8484

Un accident rutier a avut loc în cursul dimineții de vineri, 12 august a.c., în jurul orei 04:30, la ieșire de pe autostrada A2, la Ovidiu. Șoferul unui autoturism, care rula pe A4, a sărit cu mașina peste sensul giratoriu de la Ovidiu, direct în stația GPL, acolo unde autovehiculul a luat foc. În urma evenimentului, au rezultat 2 victime cu vârste de până în 25 de ani care au fost transportate la spital.

,,În cursul acestei dimineții, după ora 04.30, am fost solicitați, prin apel la numărul unic de urgență 112, să intervenim, în localitatea Ovidiu, la un accident rutier urmat de un incendiu ce se manifesta la un atelier auto. Au fost alocate, ca mijloace de intervenție, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, două ambulanțe SMURD, precum și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Video:

sursa video: Ovi Protect

În urma accidentului rutier, au rezultat două victime cu vârste de până în 25 ani care au fost transportate la spital. Autoturismul a ars în proporție de 90% și, de asemenea, au fost afectați de flăcări doi pereți ai halei atelierului auto.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Video:

sursa video: Ovi Protect

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da pe dobitocul ala de intoarce pe autostrada si vine pe contrasens nu il vede nimeni!? Serios! Chiar nu il vede nimeni!? Politia, pe camere!
0
0
La fel ii doresc si lu lesinatu ala cu golful ala obosit, CT 43 CHR , ca prea se da in stamba cu ea baga mi as pl in cotetul lui
0
0
excelent!o data cam la una,doua saptamini,un taran din asta descopera ca nu se poate vira in sens cu 150 km pe ora,si.l vezi cu burta in sus precum carcalacii!mai vrem,prosti sint destui,acum au mai venit si zidarii,faiantarii,boschetarii de afara!
2
0
Bine ca nu a omorat pe nimeni,oricum unuia ca asta trebuie sa i se interzica dreptul de a conduce o masina numai asha mai potate fi calmat asta si alti ca el pentru ca din pacate sunt cam multzi vitejisti dastia care se cred cascadori.
0
0
E clar ca se stiau urmariti, politia ai astepta, inainte de sensul giratoriu dar ghiolbanul de la volan a vrut sa zboare sa arate ca e si pilot de avioane !
1
0
Din Sibiu, oameni "civilizati"...
0
0
ala a intors pe autostrada....nai mah soferi ..
0
0
Spermatozoizilor unde erau?
1
0
ca n au crapat!!!!
0
0
Poate asa vom scapa de leii soselelor ...muianos fara numar moarte in chinuri.
2
0
Din diferite motive se pare ca nu a fost atent ca se termina autostrada si a sarit pe giratoriu ca pe trambulina . Dar ce ziceti si de berbecul ala care intorcea masina pe autostrada ,noroc ca abia ce intrase ,daca era putin mai grabit intra in el si era mai neplacut pentru ocupanti ambelor masini.
0
0
Clanul politistilor din navodari! Cautare pe yt... ca tot e cu ovidiu, lumina si capatul tunelului.
2
0
La ora aia, se pare ca fiecare face ce vrea pe sosele, te intrebi....astia ce muncesc la viata lor...
0
0
Se cred piloti si vor sa zboare . O fi fost tot mexican drogat ?
1
0
Era fain daca-l lua inainte si pe dobitocul ala care a intors pe contrasens
1
0
laser, frate
1
0
giratoriu in ultimul timp este rampa de decolare. si mai este si ala cu masina nearga intoarce pe contra sens
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614