REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

IMAGINI ȘOCANTE: Femeie SPULBERATĂ de o MAȘINĂ, pe Mangaliei!

IMAGINI ȘOCANTE: Femeie SPULBERATĂ de o MAȘINĂ, pe Mangaliei!

Replica API 16 mai 2019 | 00:10 565

Un teribil accident rutier a avut loc în Constanța, în zona reprezentanței Mercedes de pe Șoseaua Mangaliei. Pe imagini se poate observa cum o femeie se angajează în traversarea carosabilului fără să se asigure și este, efectiv, spulberată de un autoturism.

Potrivit anchetatprilor, în data de 14.05.2019 ora 22.05, un tânăr de 19 ani a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, pe banda numărul 1, dinspre strada Hatman Luca Arbore către DN 39 E și, ajungând în dreptul unei reprezentanțe auto, a surprins și accidentat grav o femeie de 47 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soferul nu are nicio vina. Nu circula cu viteza. Dovada este si cat de repede incetineste masina. Sunt sigur ca era in limitele vitezei legale. Nu este normal ca, pentru orice sinucigas, sa fie soferii purtati prin procese, sa aiba de suportat financiar reparatii, sa aiba parte de stress si acuzatii nemeritate. Zic sinucigas, pentru ca numai un astfel de individ se expune asa, noaptea, pe sosea cu multe benzi, instens circulata.
4
1
Daca a trecut prin loc nepermis, ea ar trebui sa plateasca daune soferului. Ce-a cautat, a gasit, i-a fost lene sa mearga pana la trecerea de pietoni.
5
1
Stii tu ca nu a oprit? Mai priveste inca o data filmarea dar cu atentie inainte de a trage concluzii pripite! Dar tu, ai fi oprit sau ai fi belit doar ochii cum face marea majoritate? Romanii astia!!! La aratat cu degetul si la dat cu parerea sunt cei mai buni! La fapte.............
3
2
au acum carnet si masina de la 18 ani..
9
4
Sunt curios cine era in a doua masina, cel care a vazut accidentul si nu a oprit pentru a acorda primul ajutor. Probabil vreo prostanaca cu permis. Din aia cu cap mic si ochelari de soare cat toata fatza.
16
0
Cu toate ca circula f. multi soferi romani prin europa nu am auzit ca macar unul sa faca accident pe trecerea de pietoni si sa fie declarat nevinovat,tu ce zici TRAIANE.
6
4
Pietonii au impresia ca sunt indreptatiti sa traverseze pe unde vor, de parca poti opri masina in factiune de secunda. Sar pe trecerile de pietoni, fara sa se asigure, eventual si cu ochii in telefon.
22
4
Si toti prostii si proastele traverseaza ca vitele!
14
5
Toti gaozarii,drogatii,betivii,au permise
7
6
Este o zona extrem de periculoasa ! De asemenea este necesara si o lege pentru pietoni - nu trebuie sa raspunda soferii pentru orice troglodit care traverseaza strada pe unde vrea sau trecerea de pietoni in fuga.
24
4
Bine ca a scapat cu viata, a avut zile
12
0
pietonii sa plateasca daunele masinii.
14
10
pai...pietonii trec d'ampulea...tinerii sofarzi apasa pedala la blana ca asa stiu ei din nfs sau simulatoare de raliu ca colin mcrae sau richard burns...plm..atentie mare .....ca daca nu belesti ochii belesti pla.!bine ca nu a murit ....poate nu ramine nici cu sechele prea mari...sa bage la cap si unu' si altu'..
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614