REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

IMAGINI ȘOCANTE! IATĂ CUM SE POT ARUNCA UNII în fața MAȘINILOR, la CONSTANȚA! Video

IMAGINI ȘOCANTE! IATĂ CUM SE POT ARUNCA UNII în fața MAȘINILOR, la CONSTANȚA! Video

Replica API 5 decembrie 2017 | 18:24 541

Drumurile din Constanța, de multe ori, nu mai prezintă siguranță pentru participanții la trafic și totul din cauza șoferilor sau a pietonilor care se cred mai presus de lege. Însă, mai există și categoria teribiliștilor care te pot băga în ”belea” fără să ai vreo vină. Acesta este și cazul unui constănțean, care s-a aflat pus în fața unei situații bizare, în seara de luni, 4 decembrie. Se afla în autoturismul personal și rula, în jurul orei 19.40, pe strada Ștefăniță Vodă, înspre bulevardul Aurel Vlaicu.

La un moment dat, o persoană, care părea să fie de etnie romă și care ar locui în cartierul social Henri Coandă (având în vedere zona), s-a ”cățărat” pe spatele unui autobuz și astfel a stat ”atârnat” în timp ce mijlocul de transport în comun se afla în mers. Iar din spate veneau autoturisme. În cazul în care respectiva persoană s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe carosabil, inevitabilul s-ar fi produs: ar fi ajuns sub roțile unei mașini, iar un șofer s-ar fi văzut prins într-o situație nefericită și aici ne fererim la declarații, drumuri la Poliție, instanțe, dosare de cercetare penală și așa mai departe. Întreaga scenă a fost filmată de către un constănțean: ”Uitați, în Constanța, acum 10 minute (luni seara, 4 decembrie – n.r.). Cum își pun unii viața în pericol și cum poți tu, ca șofer, să te alegi cu dosar penal din cauza lor!! Era pe strada Ștefăniță Vodă, cum mergi spre giratoriu, spre Vivo. A sărit pe carosabil până la urmă. Am coborât din mașină și m-am luat de el. Atunci a coborât. Altfel, cine știe… Poate stătea agățat în continuare și cădea în sensul giratoriu. Este posibil să fie din Henri Coandă, da!”, a spus, pentru ”Replica”, Adrian G., bărbatul care a filmat întreg ”episodul”.

De precizat este și faptul că există o metodă de genul acesta prin care anumiți indvizi vor să se aleagă cu bani în urma unor eventuale accidente. Este vorba despre persoane care se aruncă intenționat în fața mașinilor și, pentru ca șoferul implicat să evite situațiile în care trebuie să meargă la Poliție, este pus să dea o sumă de bani. Ceea ce, atenție!, nu este bine să faceți! Această metodă este cunoscută în alte țări ca „Insurance Scam”, iar cotidianul Replica de Constanța a mai adus-o în atenția opiniei publice și în trecut.

DETALII AICI: O nouă metodă de escrocherie a ajuns şi la Constanţa? Iată ce se întâmplă pe bulevardul I.C. Brătianu

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O alta "ingenioasa" metoda a tiganilor, vreau sa precizez inca o data, a tiganilor, de a face bani, este de a-si arunca plozii in fata masinii tale, cand nu mai poti face nimic sa eviti impactul. Asta, stie politia romana?
4
1
Sa mori tu scolitule!!! Vine refugiatii?????? Pai poti sa te iei de mana cu cel pe care l-ai apostrofat si sa mergeti amandoi la scoala fiindca amandoi sun teti analfabeti! Corect este VIN REFUGIATII!
3
2
Un tigan bun,un tigan mort!
9
2
Se ducea baietu la vivo la ciordit ! Rea mai este lumea omu se ducea la munca si voi toti pe el
3
0
lasati ciorile sa vina la mine !
16
0
Si asa tiganii astia fac umbra pamantului degeaba ,nu sunt o pierdere numai ca unii se arunca special sa ciupeasca niste bani !!
18
0
Refugiatii sunt doar niste oameni fugiti din calea morti,nu tigani romani care fug de carte,de tot ce inseamna curatenie,civilitate. Refugiatii fug de oamenii foarte violenti,motiv in plus sa nu doreasca ramanerea in Romania intunecata la suflet,ostila,periculoasa. Iar aia care se avanta in fata masinilor,sa crape,nimeni nu le va duce dorul.
14
3
vine refugiatii, ca-s mai multi si-ti haleste mancarea, clarvazatorule. Mai mergi putin pe la scoala inainte sa mai postezi ceva
14
3
Stai sa vezi cand vine refugiati
8
3
Calcati toate ciorile pe cap!!!!!!
40
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614