REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IMAGINI ȘOCANTE, în zona Trocadero: trei tineri zăceau sub scara unui bloc! VIDEO

IMAGINI ȘOCANTE, în zona Trocadero: trei tineri zăceau sub scara unui bloc! VIDEO

Replica API 27 iulie 2018 | 14:53 1055

Imagini șocante într-un cartier din municipiul Constanța! Trei tineri au fost surprinși dormind la sub scara unui bloc situat în zona Trocadero din municipiul Constanța. Imaginile au fost realizate de un locatar al blocului care susține că este prima dată când acești trei tineri consumă etnobotanice în zona respectivă. Locul este oarecum adăpostit și fiind o zonă puțin tranzitată de trecători este predispusă la astfel de cazuri.

Imaginile transmise de către un cititor al ziarului Replica de Constanța trage din nou semnalul de alarmă în privința consumului de droguri în orașul de la malul mării! Trei tineri au fost surprinși dormind la subsolul unui bloc din zona Trocadero din Constanța. Martorii susțin că aceștia se aflau sub influența substanțelor cu caracter psihoactiv. Constănțeanul care i-a surprins pe cei trei susține că este pentru prima dată când vede așa ceva la blocul lui. Potrivit imaginilor video, un alt vecin al constănțeanului susține că cei trei ar fi consumat substanțe etnobotanice. „Veneam de la muncă, era undeva la ora 17.00, “E prima dată când se întâmplă asta aici, în oraș în schimb este plin de ei... păcăt că vedem așa ceva, tineri trecuți de 18 ani, cu o viață înainte… Când i-am observat am rămas stupefiat în primă fază, nu știam ce este cu ei, apoi am văzut țigările pe jos și mi-am dat seama. Sigur erau sub influența etnobotanicelor, nu păreau să fie beți. După puțin timp s-au ridicat și au plecat. Abia mergeau. Sunt foarte mulți ca ei și în Tomis Nord. Un prieten mi-a zis că se adună frecvent tineri la el la banca scării și fumează astfel de țigări.”, ne-a declarat constănțeanul.

Polițiștii locali constănțeni desfășoară diverse activități de prevenire și combatere a consumului de droguri, și nu numai. Reamintim că luni, 23 iulie a.c, în jurul orelor 18.30, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care se ocupau cu siguranța publică din zona peninsulară a orașului, în perimetrul străzii Dr. Aristide Karatzali, au sesizat faptul că un bărbat, de aproximativ 40 de ani, era agitat. După stabilirea identității și ținând cont de faptul că persoana în cauză era într-o stare euforică, s-a procedat la efectuarea unui control corporal, ocazie cu care asupra acestuia au fost găsite 12 pliculețe/bile din hârtie ce conțineau o materie vegetală de culoare galben verzuie mărunțită, susceptibilă de a fi substanță cu efect psihoactiv. În speță s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către BCCO Constanța.

Paula SOLOMON

Citește și:

Poliţiştii locali au 'săltat' de pe stradă doi drogaţi!

Fenomenul ZOMBIE, la Constanța! Iată cum a fost surprins un tânăr: VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comunist PeseDIST. prinde Dilari mortule!
0
0
aceasta tara aluneca ....incet dar sigur in prapastia dezamagirii..acesti tineri...frumpsi si liberi,sunt golanii generatiilor ce vor urma...la scoala sunt un pericol...fumeaza..fac scandal..stau pe la portile liceelor..si se handralesc cu indivizi mai batrani care sunt potenti financiar...societatea nu se mai poate baza pe aceste lichele..daca n-au telefoanele ...la purtator,sigur vor sucomba...acestea fac parte din viata lor..nu stim daca nu vom ajunge mai rau...la munca..cine sa mai mearga???MUNCA ESTE...GREA...
3
0
Domnu parelolog avocat de facebook, vad ca detii toate informatiile...te-ai nascut asa sau ai devenit!? ps. ma refeream la prostie.
4
0
Faruk Mutalup isi pune nevasta la produs cu negrii cu maciuci de 24 si el sta toata ziua pe terasa cu un suc
6
1
Politistii locali dorm la umbra pe minim 4000 lei salariu. Politistii locali sa se duca naibi impreuna cu primarul
1
4
lucrez la interpol si citesc comentariile.
2
0
ce este "etnobotanice" ? marijuana? marijuana nu produce asta efect deasupra omului
1
1
Mai praduitorilor , dar de ce scrieti pe replica si nu la politie, daca stiti ceva sigur mergeti cu incredere si declarati , va sifonati anonim prieten , vecin ... sperand ca politia va citeste mesajele voastre de rahat pe care le puneti pe replica , iar vinovati ptr ca tinerii se drogheaza cu soda caustica chinezeasca , sunt cei de la SRI care permit ca tineretul nostru sa fie prajit ca ei sa pot detine controlul , unde s-ar ajunge daca tinerii din Romania ar merge la scoli , munca .... cu masa mare de prosti se prospera .
6
2
faruk o plaseaza pe masa la pwla ca de droguri il sifoneaza pe montana
4
1
astfel de tineri care ruleaza tacticos droguri se gasesc si n km 4-5. tineri teribilisti, de fam buna cateodata, care se pierd in peisaj
6
0
Din nou cineva comm in numele meu,am vb cu cei de la Replica si vor localiza IP.
4
3
Faruk Mutalap si Claudiu Montana plaseaza droguri prin Tomis 3 si Abator!
6
1
Ragabeja are cea mai buna marfa
6
1
Florin Buruiana, Rufat
5
1
"incunostiintezi autoritatile" hahahaha Vai de steaua ta de ANALfabet
2
1
alo, politia, ne autosesizam si noi putin?
8
5
3 baieti legali
3
0
LOLO ia fale tu cite o felatie.da se poate si in pozitia aceia.iao si pe mamata poa vrea si ia
3
6
Este Cosmin Diciu cu echipa lui de frizeri
6
1
Geo 69, in fiecare zi citim scenariile tale apocaliptice despre ce ingroztoare este Constanta si ca nimeni nu face nimic. Dar tu care stii ca se vand droguri si unde se vandbde ce nu procedezi ca un cetatean model si sa incunostiintezi autoritatile? Daca stii si nu spui esti un soi de complice, nu crezi? Raspunsul este ca nu stii nimic, esti doar un parerolog nefericit care isi pune viziunile debile pe online...
14
4
Autoritatile sunt depasite . Au scapat de sub control acesti nenorociti care vand etnobotanice . Nu doar in Constanta se vand etnobotanice , in cam toate localitatile din judet . In constanta nu este cartier unde sa nu se vanda etnobotanice . Politisti local sunt frectie la un picor de lemn cand este vorba despre etnobotanice . Eventual ii vor prinde pe cei care consuma . Intrebarea este , cu cei care vand ce facem ? Pe termen lung se va vedea nepasarea autoritatilor si a faptului ca nu mai pot controla situatia . La valu , murfatlar , medgidia , poarta alba , sunt o groaza care vand droguri .
15
5
Fumati ba iarba ca altfel ajungeti boschetari....daca n-aveti bani de iarba atunci lasati-va de tot...ca de la boschetariile astea ajungeti in PAMANT!!!
12
4
Uite ca si Mazare a lasat ceva in urma lui:droguri ,oras murdar,cladiri in ruina, inapoiere,coruptie generalizata.
20
6
Impuscati-i dracului sa scapam de jegosi!
9
10
Din pacate Constanta se degradeaza din ce in ce mai rau si se pare ca nimanui din conducerea orasului nu ii pasa, regretabil.
26
1
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367