REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

IMAGINI ŞOCANTE, la Cumpăna! „Rambo de Brăila” i-a tăiat obrazul unui bărbat!

IMAGINI ŞOCANTE, la Cumpăna! „Rambo de Brăila” i-a tăiat obrazul unui bărbat!

Replica API 12 octombrie 2017 | 00:00 472

Anchetă

Anchetă

Mihai Costel Iulian a ajuns în arest, acolo unde va sta 30 de zile, asta dacă măsura preventivă nu-i va fi prelungită. El este suspectat că ar fi agresat un bărbat, căruia i-ar fi provocat o leziune în zona obrazului cu un obiect înțepător. ”M-a tăiat când am ieșit din magazin, fără să am vreo discuție cu el”, a spus victima. Se pare că individul este cunoscut cu antecedente penale.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de lovire și alte violențe, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, de 43 de ani, Mihai Costel Iulian, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 9 octombrie a.c., bărbatul în cauză ar fi avut un conflict spontan, pe raza localității Cumpăna, cu un alt bărbat, în urma căruia l-ar fi agresat cu un obiect înțepător. Aceștia s-ar fi luat la harță, iar Mihai Costel Iulian i-ar fi produs o leziune cu un cuțit în zona obrazului.

”Voi trece și voi depăși aceste momente. E bine că atacatorul meu și al altor persoane a fost prins și nu mai face alte victime. Toată treaba s-a întâmplat în Comuna Cumpăna, în jurul orei 16:30 lângă Rotunda. Ieșind din magazin, așa-zisul Rambo de la Brăila m-a tăiat fără să am vreo discuție sau altceva cu persoana lui. Să sperăm că justiția își va face datoria așa cum cei din Poliție au facut-o până în momentul de față”, a spus victima, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar la data de 10 octombrie a.c. l-au prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Rambo de Brăila ar avea antecente penale!

”Amintim pe scurt şirul faptelor comise în doar 6 luni de cel care, în faţa anchetatorilor, a pozat în antrenor de fotbal la Secţia Copii a Clubului Dacia Unirea Brăila. Din cercetări a rezultat că pe 19 ianuarie 2000, Rambo a avariat un autoturism Dacia 1300, folosit drept taxi de Adrian S., distrugeri soldate cu pagube de circa 1 milion lei. Acelaşi individ a nenorocit un subofiţer MApN, în seară zilei de 28 iunie, pe motiv că acesta luase apărarea unui copil pe care bestia îl bătuse fără motiv.

Subofiţerul Marian N., încadrat la o unitate de pontonieri, a fost tăiat pe faţă şi pe gât de către numitul Costel Mihai. Agresorul a folosit un cuţit pe care, după cum singur a declarat, l-a luat dintr-un boschet unde găştile din cartier obişnuiesc să-şi ascundă armele albe şi bîtele. Victima s-a ales cu leziuni foarte grave. Ultima bomboană pe colivă a fost scandalul provocat de Rambo, în după-amiaza zilei de 30 iunie în sediul redacţiei "Monitorului".

Furios că doi dintre ziarişti n-au stat la cheremul lui, aşa cum ar fi vrut, Rambo, care a pătruns fără drept în birourile ziarului, a trecut la ameninţări cu moartea, a încercat să bată un gazetar şi a spart un geam din holul clădirii. Sesizările făcute de ziarişti au fost picătura care a umplut paharul, astfel că ofiţerii de la intervenţie rapidă, cercetări penale şi procurorii de la Parchet au întreprins o binevenită operaţiune de capturare a lui Rambo.

După cinci zile de vânătoare intensă, timp în care Rambo nu s-a sfiit să agreseze alţi brăileni şi să trimită scrisori de ameninţare înfiorătoare pe adresa redacţiei Monitorului, inamicul public nr. 1 a fost înhăţat. În acest interval de timp, 30 iunie - 6 iulie, o echipă de ofiţeri de poliţie a muncit cot la cot cu conducerea Parchetelor brăilene pentru a-i proba faptele celui care şi-a arogat dreptul de a purta numele unui personaj intrat în legendă pentru fapte total opuse celor săvîrşite de bătăuşul brăilean. Imediat după ce subofiţerul M.Ap.N. a fost mutilat de Rambo, acesta a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea de la agresor pentru că victima să-şi retragă plîngerea făcută la Poliţie. Subofiţerul era ameninţat că-i vor fi ucişi copiii, că i se va tăia gâtul şi că i se va incendia locuinţa”, a scris pe pagina sa de Facebook victima. Precizăm că faptele la care face referire ar fi fost comise în anul 2000.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebyie.sa.stea.inchis.pe.toata.viata.ca.asta.nu.este.un.om.cre.sa.traiasca.printre.oameni.asta.este.un.cnibal. Cumpana.
1
0
Un prost care se crede tarzan in jungla cu animalele asta e bun de aruncat in jungla traieste bine nu iar bine
2
0
Pai agresorul care l-a taiat PE obraz,PE acel individ,era cur de fier,Giju,dar avea cagula pe fata
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369