REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

IMAGINI ȘOCANTE! Momentul în care două MĂICUȚE împing un bărbat pe șinele trenului

IMAGINI ȘOCANTE! Momentul în care două MĂICUȚE împing un bărbat pe șinele trenului

Replica API 23 iulie 2019 | 00:00 312

Poliţiştii din Vaslui au deschis doar penal împotriva a două femei deghizate în măicuţe, care au împins un bărbat pe şinele de cale ferată, în Gara Vaslui, anunță news.ro.

Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 20.00.

Cele două erau pe peronUL gării din Vaslui, cu mai multe bagaje, iar, conform imaginillor de pe camerele de supraveghere, când bărbatul s-a apropiat, una dintre femei s-a deplasat brusc cu spatele, împingându-l spre şinele de cale ferată.până când acesta a căzut.

După acest moment, femeile şi-au luat bagajele şi au plecat, bărbatul fiind ajutat să se ridice de pe şine de alţi călători aflaţi în zonă.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, din Vaslui, nu a dorit să depună plângere. Măicuţele ar fi mamă şi fiică, cu vârste de 69, respectiv 46 de ani. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maine le vezi cu bombe sub sutana
4
0
In cazurile in care fapta antisociala este clara si cei care o comit pot reprezenta un pericol public prin lovire si alte violente, nu ar trebui sa fie de nevoie de plangerea victimei. Autoritatile sa fie autosesizate si sa ia masurile care se impun. Victima agresiunii putea sa moara lovit de tren dar sansa lui a fost ca cineva l-a ajutat. In alte cazuri, s-ar putea sa nu existe aceasta sansa.
6
0
Niste stoarfe ce trebuiesc batute-n gura si inchise pe multi ani. Cat despre cei ce-si dau cu parerea despre religie subiectul fiind de fapt complet altul,sunt niste amarati de idioti,inculti si siguri ca e bine asa. Nu ai ce sa le faci,ei se simt bine in mazga prostiei lor si vor ramane asa pana cand ce sa vezi,le canta preotul aia cu ,,la loc cu verdeata''. Totusi chiar si tembelii au dreptul la exprimare,e chiar bine asa,ca lumea sa stie pe cine sa ocoleasca.
7
0
Cum am mai spus, religia oricare ar fi ea, tampeste oamenii! Iar curvele astea doua merita o bataie sora cu moartea, sa le iasa tampeniile din cap!
5
0
Cum sa nu depui plangere
4
1
Sa imi sugi pula sa nu te mai dai tu cu presupunerile...Sa iti iau familia si tot neamul in carici zdrunciunatule din laba.
1
6
Tara te vrea prost, asta stim, dar ca in unele zone geografice sa ii aduci pana la stadiul de retard mintal asta nu mai inteleg. - Tanti Leanoooo, nu ai sa ma imprumuti cu 1 litru de ulei pana la alegerile din turul 2 ?
1
1
idiotule sau idioata ca tu dai bani pt acatist nu e nimic concret ci doar faptul ca esti total retardat sau retardata , credinta in Dzeu nu are legatura nici cu banii nici cu acatsitele! poti sa crezi in Dzeu in sufletul si inima ta dar se vede ca sunteti tara de oligofreni pedofili care imbogatiti satane in sutane! cred in Dumnezeu dar nu in homosexualii si pedofilii care poarta rochii negre !
7
2
noroc cu che fe reu ca e gara dezafectata...
12
2
dovada clara ca multi borfasi s au bagat in preotie pentru a discredita biserica
12
8
Nu mai am incredere nici in maicutele adevarate.Am fost in aceasta vara la manastirea Bistrita din jud.Valcea am vizitat manastirea si am lasat acatist cu bani la maicuta din magazinul care vinde iconite din manastire pentru a il lasa la alta maicuta cu care suntem putin neam.Am intrebat maicuta la care trebuia sa ajunga acatistul dupa doua saptamani si ghinion cum spune borfasul penal numarul unu al Romaniei banii si acatistul nu a ajuns la destinatie.Daca maicuta imbracata in haina domnului greseste atunci ...?.
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218