REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Imagini ȘOCANTE: Momentul în care un COPIL a fost lovit MORTAL de o mașină! VIDEO

Imagini ȘOCANTE: Momentul în care un COPIL a fost lovit MORTAL de o mașină! VIDEO

Replica API 26 decembrie 2021 | 00:12 3723

Un copil în vârstă de 6 ani din Sângeorz-Băi şi-a pierdut joi seara viaţa, după ce a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, informează Agerpres.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, joi după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost alertaţi despre producerea unui accident de circulaţie pe raza oraşului.

Din primele informaţii, un minor de 6 ani din localitate a pătruns pe partea carosabilă unde a fost acroşat de autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani din Sângeorz-Băi.

În urma impactului minorul şi-a pierdut viaţa.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care copilul a ieşit din curtea unor vecini, nu s-a asigurat atunci când a încercat să traverseze starada şi a fost lovit mortal de o maşină. Echipajul de prim ajutor ajuns la faţa locului a preluat băieţelul inconştient şi a început evacuarea spre echipajul de terapie intensivă SMURD.

Din păcate, organismul băieţelului nu a răspunsul manevrelor protocolului de resuscitare, fiindu-i declarat decesul.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soferul clar avea o viteza cu mult peste cea legala, fapt ce a contribuit cu siguranta la agravarea starii victimei. Soferul poarta o mare parte din vina, sper sa nu scape fara puscarie. Intr-adevar copilul e vinovatul principal, dar avand in vedere ca tembelul de sofer mergea pe acolo ca la raliu, nu strica sa aruncam asupra lui macar 30 la suta din vina
2
4
Soferul nu are vina. Copilasul s a aruncat in fata masinii in fuga.
5
2
Nu a fost timp pentru nici un fel de reactie , si ca sa fie raul si mai mare copilul a fost aruncat exact pe traiectoria rotilor din spate....cred ca ala a si fost momentul fatal , poate ca dupa primul impact ar fi scapat cu viata! Daca soferul avea viteza legala scapa de incidenta legii , dar va ramane traumatizat pe viata...
10
4
Parintii unde erau ?
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367