REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IMAGINI ȘOCANTE. Tânărul SPINTECAT de criminalul din Mediaș, abandonat, pe marginea drumului, fără viață

IMAGINI ȘOCANTE. Tânărul SPINTECAT de criminalul din Mediaș, abandonat, pe marginea drumului, fără viață

Replica API 13 ianuarie 2019 | 00:00 179

Au apărut alte imagini cu crima de la Mediaș, în care un tânăr de 25 de ani a fost ucis! Imaginile sunt cu bărbatul ucis, pe marginea drumului, în zăpadă, alături de alte persoane. Bărbatul suspectat că a comis crima de la Mediaş a fost prins de poliţişti. Bărbatul, condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

Suspectul a fost prins de poliţiştii din Alba, în baza informaţiilor furnizate de către poliţiştii IPJ Sibiu, în zona localităţii Blaj. Bărbatul a fost condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş. Aceştia au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba domiciliat fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, de mai multe ori, în zona arterei femurale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Potrivit surselor citate, agresorul are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu.

Victima este un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, domiciliat fără forme legale în Biertan. Tânărul a fost declarat decedat la spitalul din Mediaş.

Cazul a fost preluat de către lucrătorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai omul e abuzat de sistem si deci va fi amnistiat. cum astia anunta ca va fi amnistie ce ar fi sa ma duc peste ei si sa i abuzez... putin . voi fi amnistiat , nu? vedeti ce pericol creaza ideea cu amnistia? incurajeaza criminalitatea stiind ca o faci si nu platesti. dar, ce stiu" juristii" psd? doar sa scape daddy cu riscul de a muri oameni.
1
0
Sa intre la puscarie pe viata si criminalul notoriu si cel care a dispus eliberarea criminalilor din puscarie !!!
3
1
sa.ti dam la muie tie si familiei tale
2
0
VOTATI PSD!
2
2
se incearca iar o manipulare ca aceea de la colectiv dar nu mai tine, doar aia ca misu mai pun botul. apropo misu de-aia v-a facut mazare cartierul henri coanda dar dupa limbaj ii umilesti si pe aia!
2
1
Sa dea Dumnezeu sa se duca copii tai la puscarie
0
5
Traim intr-o adevarata jungla.Nu mai exista dreptatea primordiala.Suntem niste manipulati de tarile din vest,care vai draga ,dreptul omului e sa-l lasam sa comita crime,violuri,furturi si mai cate.Umplem puscariile de niste neadaptati ai unei societati,ca animale nu le putem spune,animalele au un respect intre ele,stiu cand sa se opreasca atunci cand se lupta pt suprematia din haita,dar acesti paraziti nu fac decat sa manance,sa ceara drepturi in puscarii.Luati un exemplu Singapore,unde pt crima ,viol,droguri impuscati imediat.O tara unde curatenia a fost facuta fara nici un drept european.
13
0
sa mi bag pula in ma ta bai 01 46 sa mi bag pula in toti mortii ma tii in tot adn ma tii in tot ce reprzinta ma ta si tactu sa va fut in gat si in inima cat zilele ve ti avea sa mi bag pula in voi de ciumati
11
6
Ce legatura are Dragnea ba esti retardat mintal? Recursul compensatoriu a fost un proiect al lui Ciolos care a trecut prin Parlament acum, asta nu i se aplica lui Dragea nici daca intra la puscarie. Daca tot vreti sa asculte lumea de voi rezistentii pizdii veniti cu informatio documentate, ca daca va apucati voi sa spuneti ca cerul e de fapt galben si apa nu-i uda, o sa zica lumea ca sunteti prosti si atat. Pe scurt, sa ne pisam pe rezist si in gurile lor
8
26
Din cauza unui scelerat grobian care ar vinde-o si pe ma-sa ca sa scape de puscaria bine meritata a orechestrat eliberarea prematura a unor criminali dezaxati, domnule Dragnea cu ghilimele de rigoare la.domnule ca tu nu esti un domn esti doar un politruc corupt care cu tupeul lui grotesc a ingenunchiat o tara intreaga dar istoria nu ii va ierta pe cei care l-au sustinut! Nici un om nu e nemuritor si toti vom platii pentru ce am facut pe acest pamant!!
23
6
poate pateste si baiatul lui Dancila ca tot il aduce in fata pe idiot la un nivel la care nu are ce cauta!Sa va futa cainii pe toti
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218