REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.5° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
31.5° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Imagini șocante! Un tânăr snopește în bătaie doi adolescenți: 'Trebuie să plăteşti!' Video

Imagini șocante! Un tânăr snopește în bătaie doi adolescenți: 'Trebuie să plăteşti!' Video

A.F. 7 iunie 2023 | 18:51 1851

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi adolescenţi au fost agresaţi de un al treilea, într-un parc din Mogoşoaia. Incidentul a fost filmat, imaginile ajungând pe reţelele de socializare.

Imagini socante! Un tanar snopeste in bataie doi adolescenti: 'Trebuie sa platesti!' Video

În imaginile postate pe Facebook se vede cum un adolescent ameninţă şi loveşte doi copii de 13 – 15 ani. ”Nu, te rog”, spune unul dintre copii, la începutul filmării, în timp ce agresorul replică: ”Ba da, trebuie să plăteşti”. Apoi, agresorul îi loveşte violent cu pumnii, pe rând, pe cei doi copii, iar pe unul îl pune să se aşeze în genunchi. Una dintre victime pleacă de la faţa locului cu sânge pe faţă, dar susţine că se simte bine, informează news.ro.

Ce spune Poliția

”La data de 21 martie a.c., în jurul orei 21:28 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 21:10, fiul său, în timp ce se afla în parcul Mogoşoaia, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către un băiat. De asemenea, la data de 5 aprilie a.c., poliţiştii din Mogoşoaia au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 21 martie a.c., fiul său a fost agresat fizic de către un tânăr”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Imagini socante! Un tanar snopeste in bataie doi adolescenti: 'Trebuie sa platesti!' Video

Sursa citată a precizat că încă de la prima sesizare poliţiştii din Mogoşoaia au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Atenţie, imagini şocante!!!

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712