REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Imagini terifiante: şi-au îngropat copilul în fundaţia unul viitor bloc ANL

Imagini terifiante: şi-au îngropat copilul în fundaţia unul viitor bloc ANL

Replica API 1 noiembrie 2012 | 00:00 149

"Groapa comună" din Năvodari

"Groapa comună" din Năvodari

Imagini de groază la Năvodari: un copil a fost găsit fără viaţă, îngropat în fundaţia unui viitor bloc ANL, lucrare demarată în 2008 de fostul primar Tudorel Calapod, şi neterminată nici până în prezent. Zona, unde a fost săpată doar groapa, pentru a fi turnată fundaţia de beton, este lăsată nesemnalizată şi nesupravegheată.

Seara de miercuri a fost una macabră pentru un năvodărean, care a asistat la clipe de coşmar. Potrivit martorului, un cuplu de romi a coborât în locul cu pricina, situat pe strada Midiei, ţinând de mână un copil. La scurt timp, cei doi au părăsit locul, însă fără copil, doar cu o păturică în braţe, motiv pentru care acesta a sunat de urgenţă la 112. În jurul orelor 16.50, poliţiştii din Năvodari se îndreptau către locul indicat, fiind anunţaţi că "se vede o faţă de copil din pământ", ce părea a fi decedat. "Este vorba de un copil decedat, cu vârsta de cam un an. Suntem la faţa locului", au spus oamenii legii în timp ce au confirmat suspiciunea. Chiar dacă martorul susţine că ar fi vorba de o crimă comisă cu bestialitate, procurorul de caz a declarat, pentru "Replica", în primă fază, că ar exista două posibilităţi, una dintre acestea referindu-se la faptul că micuţul ar fi putut fi omorât şi apoi îngropat în spatele blocului sau poate că acesta a murit, familia recurgând la metoda de a-l îngropa, fiind speriată. După o cercetare minuţioasă, s-a descoperit că trupul neînsufleţit aparţine unei fetiţe, cu vârsta cuprinsă între un an şi un an şi jumătate, dar care nu prezintă semne de violenţă. În plus, potrivit anchetei, moartea ar fi survenit de curând, trupul fiind cald. Corpul a fos ridicat în vederea efectuării necropsiei. Ancheta este continuată, oamenii legii încercând să dea de familia fetiţei găsită moartă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614