REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAGINILE DEZMĂŢULUI: fiul unui milionar ‘abonat’ la licitaţiile pentru magazinele penitenciarelor se laudă cât a cheltuit în Mamaia!

IMAGINILE DEZMĂŢULUI: fiul unui milionar ‘abonat’ la licitaţiile pentru magazinele penitenciarelor se laudă cât a cheltuit în Mamaia!

Replica API 1 mai 2018 | 22:58 1279

‘Dacă eşti milionar, 100 de euro e nimic pentru o sticlă. Sunt milionar. Părinţii mei au făcut un imperiu’

‘Dacă eşti milionar, 100 de euro e nimic pentru o sticlă. Sunt milionar. Părinţii mei au făcut un imperiu’

foto: Antena3

Excesele din acest week-end, înregistrate în staţiunea Mamaia, au inflamat opinia publică. De la sticla de şampanie de 100 de mii de euro (!!!), la elicopterul care a intrat în atenţia instituţiilor abilitate să verifice dacă siguranţa pasagerilor a fost pusă în pericol, başca drogaţii culeşi de ambulanţă – ce mai poate fi adăugat la această imagine a opulenţei, dezmăţului şi inconştienţei? Ei bine, în acest tablou s-a încadrat perfect, ba chiar trebuie menţionat „la loc de cinste”, junul Bogdan Olaru, fiul regelui materialelor de construcţii din Galaţi, Brăila etc., care a început să se laude pe litoral cu banii chletuiţi şi cu averea şi planurile familiei!

Fiul regelui materialelor de construcții din Galați, Bogdan Olaru, s-a lăudat cu banii pe care i-a cheltuit în cluburile de lux de pe litoral. „Dacă ești milionar, 100 de euro e nimic pentru o sticlă. Sunt milionar. Părinții mei au făcut un imperiu la Galați și am cheltuit 3.000 de lei (sau euro?!, nu se ştie exact ce a vrut să spună - n.r.). Nici mult, nici puțin. E ok. Da, a meritat banii”, a spus tânărul în faţa camerelor de filmat. Imaginile cu el au fost difuzate de Antena 3, care a mai relatat şi faptul că tânărul milionar le-a transmis și un mesaj părinților săi: „Anul trecut au făcut 10 milioane de euro profit. Anul ăsta să facă 12”.

Ameţit bine de şampania scumpă, junul Olaru a mai „dat din casă” şi alte asemenea enormităţi. Pe la colţuri se comentează că tânărul nu s-a sfiit să povestească despre cât de avută este familia lui, despre faptul că familia Olaru ar urma să preia toate afacerile cu magazinele de la penitenciarele din ţară, rând pe rând. De altfel, câteva licitaţii în acest sens le-au şi câştigat cei din familia sa, dar mai sunt, în România, multe alte magazine din care deţinuţii îşi procură de-ale gurii. Iar Olaru vrea să ia tot!

După cum se comentează că s-ar fi lăudat tânărul Bogdan, ar avea cu ce: „Au la picioare poliţişti, şefi de Penitenciare, şefi de la Gardă, de la Finanţe, au în familie un fost cumnat poliţist care îi ajută – aşa se lăuda...”, povestesc cei care s-au intersectat cu juniorul petrecăreţ. Interesant, pentru că, într-adevăr, urmează câteva licitaţii pentru magazinele în cauză şi, desigur, le vom monitoriza, să vedem cine le câştigă!

Pe de altă parte, gură-spartă pentru care 100 de euro e nimic, a avut grijă să aibă o apariţie în mediul online, acum ceva timp, cu afacerea sa „de succes, întemeiată cu bani împrumutaţi”. Interesant, dar ce scotea pe gură în week-end, în faţa camerelor de filmat, dar şi în particular, la masa la care a petrecut, nu prea... „bate” cu articolul în care era prezentat drept „tânăr de succes, afacerist şi educat”!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un prost o sluga pe banii parintilor
0
1
Dk eram in locul parintilor lui il dezmosteneam si l dadeam afara din casa. Sa puna.mana sa castige el bani nu sa mi ordone mie sa scot si mai mult ca sa aiba el ce fute si cheltui!!
4
2
Fara parinti ce ai facut in viata incompetentule, o sa-i duci la sapa de lemn. Furi de la puscarie
9
1
Jegosi, parveniti, inculti, beizadele, scarbe, prostituate, mafioti, JALNICI
14
0
Hotul striga hotul, efectul de turma s a instaurat in romania incercam sa fim cat mai politicosi sa facem de ras pe altii, politetea cea ma jalnica ramura a ipocriziei asta e romania
12
1
Senatorul Tit-Liviu Brailoiu, pe care il promovati, cum a facut banii?
15
1
E un sclav prost care daca il lasi singur nu stie sa faca 1 leu
19
1
Romania a fost condusa dupa 1989 doar de parveniti,nomencalturisti,rudele si ,,relatiile'' lor, securisti si alte fapturi de tot cacatul. Promovarea nonvalorilor prin toata media si marginalizarea oamenilor normali pentru societatile civilizate este o politica aplicata zilnic cu succes. Ce ne mai miram de betiile beizadelelor tembele,de curvele ordinare etichetate drept vedete ? Populimea votanta este adormita ca ciobanul mioritic si viseaza ca poate altii vor face bine pentru tara,pana la prima basina de trezire.
30
1
Batut cu ciomagul si bagat in rotile cacti cu ochi treziti din calicie!
18
1
Un parazit. Iar presa si televiziunile lauda astfel de specimene.
22
2
Eu in poza vad un banal taranus, nicidecum persoana descrisa in articol. Probabil banii vin ca sa compenseze alte lipsuri majore ale sarmanului imbecil.
30
3
Anaful confisca stevia si urzicile bietelor pensionare. Pe astia nu-i intreaba de sanatate.
37
2
In atentia OPC, mergeti la Oficiul Postal 9 Constanta, directoarea impreuna cu angajatii sunt mai presus ca statul, ei fac legea si batjocoresc pensionarii folosindu-se de pensiile lor si nedistribuindu-le la timp. Sunt inca pensii nelivrate pe aprilie iar ei au intrat in minivacanta
21
2
anaf-ul unde este sa le verifice averile ? aia sunt bani castigati din munca cinstita, nu ???
28
1
Kalasnikov!
20
3
De acum incolo se va duce pe pula averea ! Jeguri de oameni! Va tineti oamenii cu salariul minim pe economie si va spuneti ca sunteti oameni de afaceri de succes! FUTU-VA IN GURA!
30
2
Din FURACIUNI,HOTILOR !
30
1
Avem o eficienta incredibila! Obtii rapid progrese! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Nu ai nimic de pierdut! Cine va fi urmatorul superstar? Urmezi o cariera de viitor, bani si siguranta! Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film? Proiect B: profitabil si pentru tine! O echipa serioasa te asteapta! Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
4
15
Bine zice proverbul: Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul!
34
1
Un cacat arogant ca multi altii!
44
1
Imputiti,sa dai 1000 la copii amarati nu dai jegule
49
1
Bani are alde Abramovici, nu mascaricii astia tapitati.
44
1
Daca avea bani era in Caraibe, daca nu are... se caca pe el in Mamaia.
63
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108