REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

IMAGINILE RUŞINII cu un senator USR, în Parlament!

IMAGINILE RUŞINII cu un senator USR, în Parlament!

Replica API 7 februarie 2017 | 00:47 1457

Un senator a oferit imaginile începutului de an în Parlament! Mihai Goțiu, unul dintre parlamentarii controversați ai USR, a fost filmat în timp ce dormea în plenul Parlamentului, în timp ce se discuta bugetul României pentru anul 2017.

”Mă obosește această procedură a bugetului care e o calcealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează. Sunt convins că am alegători cu foarte mult simțal umorului şi sigur ne vom distra împreună. Nu ştiu ce salariu am, dar nu ştiu ce reprezintă toate sumele din salariu. Liviu Dragnea ştie mai bine. Nu am venit în Parlament pentru salariu”, a spus Mihai Goțiu la Antena 3, citată de stiripesurse.ro

Senatorul USR a fost protagonistul unor articole de presă în care au apărut poze în care s-a spus că ar fi el în timp ce dormea în Vama Veche, pe plajă, lângă sticle de băuturi alcoolice, mai adaugă stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ce mortii lui a tras la plug!??? Animalul dracului doarme pe banii nostri....
3
0
Dani si elena cu "e" mic. Doi limbincuristi userei carora li se pare ca un lucru gresit - adica sa dormi la serviciu in timpul programului - e corect daca il fac sau l-au mai facut si altii. Sa-i aplaudam. Bai, astia doi, sa treceti pe la casierie mai tarziu, ca va da N. Dan de un suc.
4
0
la macat rahat nu va intrece nimeni, parca ar fi singurul care doarme in parlament dar restul din ani trecuti care ii arata la tv cum dorm nu-i vedeati va placea
0
6
Onorata redactie, comentariul lui Dani TREBUIE dat procuraturii, pentru instigare la omor. Poate faceti ceea ce este legal. Va multumesc!
4
0
Astia care fac caz de un om care a cedat oboselii , nu au contribuit niciodata la asigurari si nici la pensii : ei sunt niste paraziti , inutili , demni de trimis la incinerare , gazare , expandare , trepanare ...
0
7
Va rog pastrati linistea in parlament,pai credeti ca asa usor se ajunge deputat,ca apoi ajuns mare treaba nu mai are,doar sasi aranjeze joburile planificate,pentru 4 ani,dar sa fim seriosi,omul se odihnea sal poata primi pe Iohanis la parlament,mai mare rasul,cum a fot intampinat Iohanis de omul lui dan,parca erea gonflabil,uitativa la imaginile zilei,cum e sacu asa e si petecul,cat o fi cautat opozitia un asa casalot sai reprezinte,dece no fi puso pe Turcanca,sa ranjeasca putin la Iohanis,precis se vedea si presedinta PNL.
5
0
S-a nascut obosit si traieste ca sa se odihneasca
7
0
incepand cu incultul de dan n. nu exista vre-o deosebire : Multa muie la psr-isti!
4
0
Bai cacat pansat care esti platit din banii mei sa vii beat manga in parlament.vreau sa iti dai urgent demisia.nu vreau sa te mai vad bai parazitule acolo.locul tau e la stana nu sa ma reprezinti pe mine
11
0
Acest JEG Si-a aratat valoarea, l-a primit pe MARELE TRADATOR AL ROMANIEI ,astazi la. PARLAMENTUL ROMANIEI. Doua jeguri umane care va fac cinste celor care protestati in piata VICTORIEI,cei care va doriti o victorie impotriva cui???? A celorlalti romani,care sunt parintii si bunicii vostrii care prin munca lor au construit aceasta ROMANIE.
7
1
Mirosi de la sute de mile a ciuma rosie , oua clocite , hidogen sulfurat ! Asa miroase comunismul , degradat in PSD , asa miroase orice putreziciune , care s-a afisat in partidul asta de retardati !
1
13
Uitati-va ce burta umflata de bere are acest,,tinar si frumos,,. Cine a putut sa voteze asemenea specimene.Nu mai vorbesc de gingavul care ii este sef.
13
0
prlamentul romaniei a ajuns dupa alegeri reprezentat de asemenea lichele care mai are tupeu sa spuna ca ce asa vrea el,sfidarea poporului roman.
12
0
El,si,partidul,lui,va,salva,rominia_plus, presedintele--ce-am-votat,aia,avem,-niste,panarame
6
0
Am votat USR si am crezut ca fac bine. Pe motiv ca acestia nu au o istorie negativa in spate. Am gresit. Au incalcat legea si constat cu stupoare ca nu au respect nici fata de ei. In foto se vede clar cata importanta are imaginea personala. Priviti tunsoarea, cat de decenta este. Mai bine votam PSD. Pentru ca sunt singurii care-si iubesc cu adevarat tara si cetatenii acesteia. Asta defapt e problema reala! Dar trebuie sa ai nitica materie cenusie ca sa pricepi asta. Iar tineri care ies de pe bancile scolii in acesti ani ... lasa mult de dorit la acest capitol. Nu e vina lor! E vina ministrilor
13
2
Nu dormea,medita profund la salvarea Romaniei. Nu a intrat acolo nechemat,a fost votat de niste mii de romani,pe care iata ca ii reprezinta cu calm desavarsit.
4
4
Eu cred ca era si beat manga.
12
0
acest userist al lui Nicusor Dan, ajuns in parlament cu banii lui Soros si ai multinationalelor, este chiar Vicepresedintele Senatului Romaniei. sa vedeti cei care a-ti votat pe cine a-ti ales in parlamentul Romaniei. rusine.
15
0
Au invatat repede de la pesedisti.
3
11
Era pisat si cacat pe el...imaginea usr...
23
1
Fiti intelegatori. Omul a avut un weekend greu pentru cap, ficat si stomac.
26
1
da macar dormea la serviciu a facut efeortul sa vina, altii dorm in patul lor
18
7
Rusine!!!!!!
23
1
Voiculescu
3
14
Ca este viitorul Ministru de Interne, in Guvernul condus de Nicusor Dan!
23
2
Daca si-a cumparat postul face ce vrea pana-si recupereaza investitia!
29
2
Pt jeguri ca asta iesiti in strada nenorocitilor! Sa va fut in gura!
28
5
Un om cu simtul umorului poate sa doarma cand tembelii spun povesti ! De ce ? Pentru ca aceste povesti pot fi toxice , si iremediabil , duc la depresie . Depresia se poate traduce prin subdezvoltare si imoralitate politica pentru multimi . Parlamentarii USR sunt inteligenti , cu simtul umorului , competenti si curajosi . Cand vorbesc ratatii din PSD-ALDE , ei pot si dormi , pentru ca nu vor avea surprize in privinta spuselor , care sunt copy paste , din timpul lui Ponta -marele maestru al papagalilor !
9
32
ba idiotilor, asta a dormit in parlament 3 zile la rand impreuna cu alti colegi ca sa nu fure ciuma rosie, retarzilor, platiti taxe sute de lei care sunt furati si va da 50 de lei la salariu si pensie.
7
26
Aceasta este omul vostru...o panarama...
28
6
daca acest individ...doarme..somnul de veci...asta e...dar mai grav la PRIMARIA CERNAVODA..zeci de javre,stau ore intregi la fumat...fumeaza...croseteaza...mananca cacat...latra...la stele...si se uita pe FLUTURAS...cat le-a mai bagat GUVERNUL..dar betiva de la POLITIA-LOCALA...care se cotoieste cu VILAU ...de ce-o mai tineti???ce performante are...la fumat???jalnic dle primar...pacat...pacat...
13
4
Asta doarme in Parlament, seful lui la conf.de presa pentru ca habar nu are despre ce e vorba in Ord.nr.13. Asa sef, asa subalterni.
30
3
Uite cum doarme boul asta mare sorosist. Asta si cu Plicusor Dan chiar se gandesc ca ar putea vreodata sa conduca o tara! Rau am ajuns!
34
4
un gibon de a lui Iohannis,,
39
6
tonti sant o apa si-un pamant incepand cu mediatorul cu sapte case agonisite prin frauda si furaciuni : Pe astia ai vor protestatari la guvernare , animalele ce urla in strada de o saptamana bagami-as toata in gura lor de idioti !
35
4
EI SANT TRANTORII PE CARE II PLATIM SI NU CU BANI PUTINI !! SA VORBIM DE RUSINE ASTA AR TREBUI SA O AIBA ALESII CA SA LE FIE!!
38
2
HUOOOOOOOO!!!!!!
39
2
Pascovici fitiar partidu de ras de securisti prosti
29
2
Nenorocitu asta nu-i liberal e sorosist, boschetaru asta dormea la Vama Veche, acum jegu are conditii mai bune, pai de la nisip sau trotuar la jiltul din Senat e f. mare diferenta. Deci romani , uitati inca si inca odata cine vrea sa ne conduca. E grotesc ca betivul asta , escrocul de Plicusor , Solos si alti ticalosi sa detina haturile tarii.
43
3
un nemernic care doarme asteptand pensia nesimtita...
43
2
Asta-i typul de parlamentar liberal-Tzepar. Uitayi-va la sigla PNL, o tzeapa..Deci ei sunt sinceri, adica pot da tzepe linistiti. USR-ul e de fapt "o facatura" a PNL-ullui. Pacat ca macar "marele Amiral" Chitac nu ia atitudine..Niste escroci nenorociti.
39
4
un jegos nemernic
44
3
grijile votantilor sa il fi obosit,s-au protestele indelungi.k una k cealalta prinipalul ii ca ii platit pt asat.si de ce nu poate face si ceva economi din diurna lunara cre tre pt cazare.omul ii facator de rigiieli si cam atiit.in strada sa iasa la proteste dak tot ii protestatar sa vedem doarme si acolo nu prea cred frig galagie nu nu is coditi.
37
2
pai de-alde d'astia sunt in spatele protestelor, mai fraiericilor!
46
5
Boschetar sadea!
43
3
Ba, da esti retardat tare. Nu te-ai prins ca a facut-o la misto, ce dracu
6
43
Uite ca i-am gasit un loc mai bun de dormit decat pe scoici. Asa da! Altfel de politica? Mai votam!!!!!
46
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369