REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Îmbrăcaţi în scafandri, fac scufundări în băltoaca din fața blocului

Îmbrăcaţi în scafandri, fac scufundări în băltoaca din fața blocului

Replica API 4 mai 2020 | 09:18 3411

Fac haz de necaz

Fac haz de necaz

Constănțenii sunt inventivi și știu să se distreze. Asta-i clar! După ploile din ultimele zile, un mangaliot și-a scos costumul de scufundări și a ieșit în fața blocului. Acesta a profitat pe deplin de „bazinul” format de ploaia puternică fix în fața scării unde locuiește.

De câteva luni bune, județul Constanța nu a mai văzut strop de ploaie, ceea ce îngrijora foarte tare națiunea. Însă, după rugăciuni intense făcute de anumiți oameni, inclusiv de ÎPS Teodosie, iată că un cod portocaliu de ploaie s-a năpustit peste județ. Bucuria unora a fost atât de mare încât au ieșit afară pentru a simți mirosul îmbietor ce se ridică după ploaie.

Un mangaliot, cu adevărat inventiv, și-a pus costumul de scufundru și a ieșit în fața blocului. Acesta a ținut în mod special să mulțumească primăriei pentru „bazinul” din fața blocului. „Adevăratele condiții de a ieși din scară. Mulțumim Primăriei Mangalia!” a spus bărbatul.

Acesta a încercat să facă haz de necaz însă problema era chiar serioasă. Conform cetățenilor, infrastructura este de așa natură făcută ca atunci când plouă, apa să se oprească în scările oamenilor, ca mai apoi aceasta să ajungă în subsoluri.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E impus ca sa castige Radu dar Semi incearca sa o dea cotita sa ramana prostii in partid cati or mai fi mai ales ca PLUS are doar 2 membrii. Un exemplu ... papagalul din strada care banuiesc ca nu a luat inca amenda. Daca era Tusac il executa demult politia locala.
1
0
Swge-o sau linge-o ...cum preferi
0
7
Nu m am lamurit, personajul a luat sau nu amenda pentru iesit afara si pentru traversare pe carosabil prin loc nepermis ? Iar daca ii trebuie labe de innot si tub de respirat in apa de 7 cm ar trebui internat o vreme si la Palazu.
6
5
mare dobitoc personajul
4
4
Da, exact Teodosie a adus ploaia. Mancami-ar vreju.
4
3
Sa numai consume apa in casa, a iesit sa se spele in baltoaca din fata blocului
6
0
Stan ..esti atat de prost incat ufaceai reclama la schiuri pe ploaie
3
5
Boul ala vrea sa se dea mare ca are costum de scafandru. Prostovanul nu stie ca strada e asa de pe vremea lui Iorgus sau a lui Tusac dar numai pe timp de ploaie cateva minute. Cum e la USR a asteptat momentul sa faca campanie contra lui Radu de parca alegatorii ar fi asa de prosti sa puna botul la el Un dobitoc mai mare nu am vazut pana acum doar pe Rosu nebunul si Ozzy dar Ozzy are vrajeala de clasa la un nivel mai inalt La munca baaaa sper ca a luat amenda ca a iesit nejustificat din casa ai auzit Politia Locala
17
12
Cam asa arata mare parte din oras in saturn si colonisti de aproape 1 an, neptun plus alte proiecte incepute toate in acelasi timp fara nici o logica.
9
10
sa desfunte conductele pline de cacat de la Cotroceni.Cacati de 1 metru de la dulapul ambulant sas.
9
4
jumatica fura nu pierde timpul,muie penele,muie iohanis
15
5
Pas cu pas distrugem tot orasul
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614