REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Îmbrânceli la Campionatul Portocaliu organizat de tinerii din PDL

Îmbrânceli la Campionatul Portocaliu organizat de tinerii din PDL

Replica API 13 iunie 2011 | 00:00 132

Pentru că au avut tupeul să se urce pe o barcă din dotarea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, sponsorii celei de-a treia ediţii a Campionatului Studenţesc Portocaliu a Organizaţiei Judeţene de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OJTPDL) au fost îmbrânciţi de decanul George Stănculescu. De supărare, cadrul didactic a oprit câteva minute competiţia şi a dat afară toţi jucătorii din teren.

Cea de-a treia ediţie a Campionatului Studenţesc Portocaliu a decurs la început fără probleme şi a reunit sute de tineri. Unii dintre ei au fost extrem de activi, alţii, în schimb, au preferat să stea pe margine şi să facă galerie. Activitatea a fost organizată de OJTPDL. Adrian Alexandru Chiţoi, vice-preşedintele OJTPDL Constanţa, responsabil de acţiune a declarat că scopul evenimentului este acela de conştientizare a tinerilor că sportul nu înseamnă doar mişcare, ci şi sănătate. La eveniment au participat peste 200 de tineri, majoritatea studenţi la universităţile constănţene. Ei au format echipe la fotbal, baschet, handbal, tenis, volei şi yachting. Acţiunea de anul acesta a fost foarte bine primită în rândul tinerilor. "Am aflat de competiţie în urmă cu câteva zile. Am contactat mai mulţi prieteni şi ne-am înscris la fotbal", ne-a declarat un student de la Universitatea Maritimă Constanţa. De aceeaşi părere a fost şi Amalia, o tânără în vârstă de 23 de ani. "Organizarea a fost foarte bună. Ne-a plăcut mult", a adăugat ea. Competiţia s-a desfăşurat pe terenurile bazei nautice a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ovidius. La un moment dat, sponsorii competiţiei, reprezentanţii Pure Fitness din Constanţa, au avut ideea de a face nişte fotografii pe pontonul de lângă facultate. După ce s-au pozat acolo, au zărit nişte bărci trase la mal şi au vrut să repete figura. Surpriza lor a fost că persoana care avea grijă de ambarcaţiunile cu pricina s-a simţit extrem de lezată că aceştia i-au invadat teritoriul, aşa că a anunţat conducerea facultăţii. La faţa locului, s-a deplasat însuşi decanul George Stănculescu, care le-a cerut celor trei de la Pure Fitness să plece din zonă imediat. La câteva minute după acest incident, toţi tinerii care se aflau pe terenurile de sport au fost daţi afară şi ei, toată lumea fiind confuză, neştiind ce se întâmplă. În câteva minute de la aflarea problemei, vicepreşedintele OJTPDL, Adrian Alexandru Chiţoi, a intervenit pentru rezolvarea situaţiei, competiţia fiind reluată. "A fost o mică neînţelegere referitoare la bărcile pe care era permis accesul, dar aceasta s-a remediat foarte repede. În final, totul a ieşit bine, competiţia fiind un succes", a precizat Chiţoi. La final, democrat-liberalii constănţeni i-au recompensat pe cei 22 de membri ai echipelor câştigătoare de la fiecare probă cu câte o diplomă şi un abonament la sala de fitness mai sus-menţionată.

Mirabela PANFIL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367