REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

IMPACT TERIBIL: ŞOFERUL UNUI AUDI A MURIT

IMPACT TERIBIL: ŞOFERUL UNUI AUDI A MURIT

Replica API 23 august 2018 | 12:58 262

Un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc miercuri, 22 august, în jurul orei 14.50, în afara municipiului Tulcea, oe DJ 222, spre localitatea Agighiol, trei persoane de sex masculin fiind accidentate. La scurt timp, una dintre ele a murit.

Totodată, Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor, două fiind conştiente, dar cu multiple traumatisme. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 9 subofițeri. La fața locului au intervenit şi 3 ambulanțe SAJ și 2 echipaje de Poliție. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe DJ222, între localitățile Agighiol și Tulcea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi, condus regulamentar de un bărbat de 41 ani din municipiul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din autoturismul care a pătruns pe contrasens și decesul celuilalt conducător auto.

Ambii conducători auto dețineau permis de conducere.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conform art. 192 și art. 196 din Codul penal.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca cel din Audi nu avut sanse sa traiasca, ce se intampla daca masina lovita era o Dacie? Si de ce sa conduci cu viteza astfel incat sa intri pe contrasens? Te grabesti? Cat timp sa castigi? 20-30 de minute, ca apoi sa le pierzi stand pe fb sau sa te uitinla fcsb. Mai bine ajungi sigur decat sa n ajungi. Pacat ca cel prapadit nu era vinovatul.
0
0
Bmw'ul a intrat pe contrasens. Cel decedat era din audi
1
0
la noi toti ciobanii de tulcea au permis, carute ba maxim pentru tulcea.
1
0
Ce nu or sta astia sa-si conduca oile, pentru ce le trebuie auto, doar sa nenoroceasca lumea. Daca n-ai talent, nu ai si gata.
2
0
Deci prostul care a produs accidentul a crapat?! Foarte bine!!! Am mai scapat de un idiot!
5
0
hai mai spuneti. tulcenii conduc bine...conduc pe dracu. din aia ce iti taie fata in oras faceau si astia parte. normal ca crapi cand conduci de zici ca esti singur si ai facut scoala pe ulita dar ai haudi. 3.0 diesel fratzeoru, mananca asfaltul. dar pe tine te mananca pamantul
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614