REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Impertinenţă la Mangalia! Faleza pietonală a devenit parcare pentru şoferii comozi

Impertinenţă la Mangalia! Faleza pietonală a devenit parcare pentru şoferii comozi

Replica API 6 iunie 2017 | 00:00 632

Lenea este la casa ei! În Mangalia, mai mulți conducători auto au fost surprinși de mangalioți cum își parchează autoturismele pe faleza pietonală, proaspăt amenajată prin fonduri europene. Potrivit trecătorilor, unul dintre șoferi și-a scos partenera la plimbare, pe când un altul a venit cu toată familia la o plimbare, și cum era mult de mers de la locurile de parcare special amenajate, a zis ca să lase mașina cât mai aproape de plajă, fix pe faleză. Astfel, faleza din municipiul Mangalia devine ușor, ușor un spațiu de parcare pentru cei care ignoră legislația rutieră.

De menționat este faptul că șoferii riscă amenzi între 100 și 400 de lei potrivit unei Hotărâri de Consiliu Local, pentru parcarea neregulamentară pe spații special amenajate pentru pietoni. Faleza din Mangalia a fost reabilitate prin fonduri europene în anul 2016.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Filtru de politie. Sambata noaptea. Taxi CT 53 BMW fara atestat vizat , carnet luat pentru bautura trece nestingherit. Taxi CT 65 ROT beat manga este oprit dar iertat ca e ruda cu circulistul. Taxi CT 09 HAR fara acte , cu masina imprumutata de la proprietar trage la greu. Cam asta e politia de pe aici.
0
0
oricum careva din primarie a ciordit glafurile din mozaic,de ce zic primarie pentru ca ele au fost smulse pe toata lungimea falezei realizata de catre tusac,placile fiind grele,a fost nevoie de forta de munca si macar de un camion ca sa le care la beneficiar
0
0
JEGOS MAI ESTI.............
1
0
GHEO, SA NE SUGEREZI CARICIUL.
0
0
Mangalia e plina de mogaldani si prosti, ce sa le ceri? Tre sa fii kamikaze rau sa circuli prin centrul orasului, iti taie toti calea si apoi merg ca melcul cu 30 la ora. Cat despre parcari...parcheaza toti ca niste poponari
3
0
ba faleza asta a fost reabilitata prin 2010..asa ca sa stiti si voi..aia de sus a facut o praf in 2016 nou primar
1
1
daca iti este rusine de orasul asta, ai o solutie: sa te muti. Iar nesimtirea unora nu are treaba cu autoritatile locale ci cu cei 7 ani de acasa. Asa ca.......
6
7
Impertinenta continua si la Constanta: Str.Renasterii se intra pe strada cu masinile, desi sunt semne de circulatie, care inpiedica acest lucru : arunca gunoaie si fac praf .
3
0
constat cu stupoare ca orasul asta arata groaznic! imi este rusine sa spun ca sunt din acest oras! da, chestiunea cu masinile ce sa zic,arata dezolant ! in weekend m am plimbat si eu cu copilul pe faleza si trebuia sa ne ferim de masini! mergem sa ne relaxam sau sa ne enervam? chiar nu se gasesc solutii? rusine politie rusine primarie rusine autoritati!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102