REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

“Implică-te, donează sânge, salvează o viaţă!“

“Implică-te, donează sânge, salvează o viaţă!“

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:28 902

“Implică-te, donează sânge, salvează o viaţă!“ este un eveniment organizat de ALDE Constanţa prin OFLDE (organizaţia de femei) Constanţa. Luni, 12 noiembrie, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa - instituţie condusă de Mirella Dobrotă -, a demarat această acţiune ce se va întinde pe un an întreg, în baza unui protocol de colaborare cu centrul. Pe baza acestei colaborări, membrii şi simpatizanţii ALDE vor dona sânge periodic şi se vor înscrie, opţional, în Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoetice (Registrul de evidenţă).

“Azi (luni – n.r.) ne-am prezentat cu un număr de peste 50 de persoane, membri şi simpatizanţi ALDE din Organizaţia Locală Municipiul Constanţa şi câteva persoane din Organizaţia Locală Valu lui Traian. Următoarea campanie va fi în data de 19 noiembrie 2018, când ne vom prezenta cu încă peste 50 de persoane din Organizaţiile Locale ALDE Valui lui Traian şi Năvodari. În perioada următoare sunt programate şi Organizaţiile Locale ALDE din Mangalia, Tuzla, Medgidia, Hârţova, Chirnogeni, Limanu, Murfatlar, Techirghiol etc Prin aceasta acţiune organizată de ALDE Constanţa prin Organizaţia de femei vrem să venim în sprijinul concetăţenilor noştri care sunt în suferinţă şi au mare nevoie de sânge şi, de asemenea, să contribuim la asigurarea necesarului de sânge pentru judeţul Constanţa sau unde este nevoie la nivel naţional, ţinând cont de faptul că numărul donatorilor care se prezintă zilnic pentru a acoperi necesarul judeţului este scăzut. Prin aceasta ALDE demonstrează încă o dată implicarea în comunitate”, a declarat Valeria Drăniceanu, preşedinte OFLDE - ALDE Constanţa.

De precizat că la acţiune a fost prezent şi Gabriel Daraban, preşedintele organizaţiei municipale – ALDE Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fuck you bitch"s
0
0
de ce luni fratilor, in weekend savuram si noi un sprit,
0
0
doneaza sange, i-a o hepatita in schimb!
0
0
Ce fete frumoase in foto. Ce zici nenea tariceanu? Care dintre ele sa fie a 6-a...Sunt ele mai plinute dar nici tu,nene taricene,nu mai esti top model.
0
1
Felicitari. Actiuni civice ne trebuiesc. Ca sa educam animalele care scriu prostii.
2
1
Nu mai sant gravide suficiente sa le luati cate 5 seringi cu sange pentru o hemograma , zilnic, vampirilor.
0
2
bai fetelor si asa pierdeti lunar sange de ce nu-l donati acestor vampiri,a crescut atat de mult numarul lor
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102