REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IMPORTANT: Ce transmite, OFICIAL, DMHI despre nava Flaminia

IMPORTANT: Ce transmite, OFICIAL, DMHI despre nava Flaminia

Replica API 24 octombrie 2013 | 00:00 215

Avand in vedere interesul public cu privire la nava " MSC Flaminia ", conducerea DMHI a transmis redacţiei "Replica" următorul comunicat de presa:

"Conducerea executiva a societatii mandateaza biroul sau de presa sa transmita urmatoarele :

1.In contextul economic si legal privind operatiunile de decontaminare/ valorificare a deseurilor rezultate in urma incendiului de la bordul navei MSC Flaminia, proprietarul navei a notificat oficial Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. faptul ca are in vedere efectuarea lucrarilor de tratare a deseurilor, cu exceptia celor legate efectiv de reparatia corpului navei, intr-o alta tara UE, urmare a constringerilor de timp, inexistentei unui cadrul legal in Romania care sa permita eliminarea deseurilor si a altor motive de natura economica.

2.Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. - entitate comerciala romana, isi exprima regretul fata de aceste evolutii, fiind convinsa ca Romania, prin procedurile legale specifice, companiile specializate tehnic si tehnologic, este corespunzator pregatita pentru a realiza cu succes asemenea lucrari.

3.Viitoare evolutii in legatura cu MSC Flaminia vor fi aduse la cunostinta publicului prin comunicate de presa ale Daewoo Manglia Heavy Industries S.A., apelind in acelasi timp la reprezentantii mass-media ca prin modul de prezentare sa nu denatureze informatiile obiective si sa nu induca in eroare publicul din Romania.

4.Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A., impreuna cu clientul sau, vor actiona corespunzator prevederilor legale aplicabile, stabilite de autoritatile romane si germane".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367