REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

IMPRESII din noile autobuze RATC: „Îmi place că am unde să-mi încarc telefonul!”

IMPRESII din noile autobuze RATC: „Îmi place că am unde să-mi încarc telefonul!”

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:36 755

Constănțenii care au avut ocazia să călătorească cu noile autobuze Isuzu, intrate în dotarea Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța au fost plăcut impresionați de condițiile oferite, dar sunt sceptici că mijloacele de transport vor fi prea mult timp curate, fără graffiti și cu toate facilitățile funcționale.

Cele 20 de autobuze Isuzu achiziționate de Primăria Constanța – primul lot dintr-un total de 104 autobuze – au intrat în circulație la începutul acestei săptămâni, luni, 7 ianuarie a.c.. Autobuzele au fost distribuite pe principalele linii din municipiu, în funcție de lungimea traseului: pe 2-43, 5-40, 100, 101, 48, 44, 51 etc. Totodată, pentru a preveni distrugerea mijloacelor de transport în comun, pentru o perioadă, câte un polițist local se află zilnic în autobuze, pentru a asigura un climat de normalitate în mijloacele de transport în comun.

Cât privește reacția constănțenilor care au avut prilejul să călătorească cu aceste noi mijloace de transport în comun, aceștia s-au arătat plăcut impresionați de condițiile de călătorie, dar sceptici că vor rezista prea mult. „Sunt foarte bune, foarte frumoase, elegante. Nu știu cum le vom păstra”; ”E ceva interesant. Întrebarea mea e cât va ține curat, civilizat, fără să scrie, să mâzgălească, să rupă. Civilizație! Ne trebuie puțină civilizație”; ”Important este să le păstrăm”; „Suntem parcă mai civilizați. Începem încet să fim mai civilizați, că dacă noi nu suntem și începem să mâzgălim, păcat de ceea ce se face” – sunt câteva dintre impresiile surprinse de reprezentanții Primăriei Constanța.

„Îmi place că au prize pentru încărcarea telefoanelor și wi-fi. Eu rămân mereu fără baterie la telefon. Dar să vedem cât vor funcționa. Au camere de supraveghere? Nu știam, asta înseamnă că trebuie să fim mai atenți cum ne comportăm...”, ne-a spus o studentă surprinsă în timp ce călătorea pe 2-43.

F.B.

Sursă foto și video: Primăria Constanța, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca va exista cate un politist local in fiecare autobuz, va fi ordine si nu v-or mai exista probleme!
0
0
Stricacioase proaste nu autobuzelor de caca
0
0
si sa fi Putin Onorabil spus: sa fiu sincer Da Prefer sa fie Adus acest Autobuz electric in Constanta Belkommunmash e420 fiindca imi place ca se fabrica in Belarus acest autobuz 100 electric belarusian Belkommunmash e420 si ar fi perfect pentru straziile din Constanta daca va cumpara si Domnul primar Decebal Fagadau exemplare de Autobuze Noi electrice Belarusiene Belkommunmash e420 arata mult mai bine decat oznurile astea de japoneze Isuzu City-Port
1
0
Ce atita taraboi, pentru niste autobuze turcesti pe care le vor deteriora tiganii ce se plimba toata ziua fara treaba.Daca construiam niste linii de metrou intre Mangalia si Navodari si Pescarie Mamaia si Basarabi cu punct nodal la gara ,iera altceva.
0
1
Acum daca aveti autobuze noi, dragi calatori, ce va stiti fara bun simt, sa va spalati mai des sa nu mai imputiti scaunele ca nu este nornal sa nu pastram.
5
2
Mie imi placeca am unde sa incarc cu apa de la robinet. Mascariciul care fugea de orice dezbatere in campanie a sfarsit prin a inchide si Primaria cetatenilor obisnuiti. Cine nu crede, sa ceara o audienta. Iar cand va vota, poate va vota si cu creierul.
0
3
De ce nu l-au invitat si pe arafat cind ia foc un citibas a lui bagadau. Vedem si noi pe unde sarim in caz de cutremur ca la colectiv.
3
3
Sa va fut mamele pline de sperma pe fata
0
2
incarca telefonul in autobuz....inseamna ca esti un cocalar cu telefon dar om al strazii fara casa ....adica boschete
4
1
MAZ urile le au luat Fagadau cu Mazare 400 buc cu 200000 euro bucata si erau 70 000 buc din Bielaraus !Acum cit e parandaratul de la turci comision?Spaga?Motorina o luasti mai scumpa tot de la Zelca STOP srl?Dar nu mai avem politie si DNA !
7
0
Corul bocitoarelor vesnic nemultumite si-a facut prezenta inca de la primele ore ale zilei...ti-ai dreq de Saracii!!
3
1
sa ma pis pe botul vostru ! Atentie , cel ce semneaza '' pensionar '' este omul de casa al USR-ului , este platit 8 ore , sta intr-un birou si supravegeaza presa , intervine cu replici imediat . Gata , sa stie toata lumea cine este acest pseudo-pensionar , o mare jigodie usr-ista ! muie , pensionare , ca tot ati apreciat numarul suedez , muie si ma-tii pensionarule !
1
6
luati de la tuci ca, nu sunt din cee si se practica ,ciubucul. skoda solaris sau de la noi din romania nu mai sunt autobuze ?
1
1
De abia astept sa ma pis in autobuz.
3
9
Neplatitori cum sunt votacii psd
7
4
Pai daca esti taran prost, obisnuit la tine la tara sa mergi doar calare pe magar normal ca ti se par de pe alta planeta... mars in rasa ma-tii inapoi la Siminoc sau Pecineaga si curata cacatul vacilor
10
5
Bn ca e cald!!!Toate din cele vechi care circula e ca afara,de ce se merge pe economie????opc-ul ....treci la controale!
9
4
am vazut aceste autobuze si sincer nu imi place zici ca sunt alte Ozn-uri venite pe alta Planeta '' ma refer la cat de urate sunt '' eu ca cetatean onorabil sa ma pis in ele de autobuze ca nu sunt incantat si nici multumit de aceste autobuze
4
20
sa vedem cati hoti de buzunare or sa prinda cu ajutorul acestor camere de luat vederi, daca nu prinde nici macar unu' atunci inseamna ca sunt puse ca sa fie puse si ca banul public sa fie cheltuit
14
0
Sa scrie pe ele Muie PSD.
17
7
instalate camere de luat vederi..sa-i prindem pe vandalisti
13
0
Haules-baules,ce bine merge netu aicisea in henri coanda.nenea soferu' dam si noi o tura,mo,sa incarcam bateria,sa ne incarcam,pardon,sa ne incalzim pirandele si la coborare mai luam o priza,la pachet.Hai ca nu e paguba,mo,inca nu te lasam fara semnalizari si fara oglinzi, nenea soferule.Da, ce ne place si mocheta....
13
1
numai mosi in autobuze, cred ca moca. pt asta am platiti impozite??? oricum isuzu sunt croite pt japonezi, adica pt persoane mici de talie. ce draq sa faci cu grasanii de romani in ele? si da, tiganetul va face varza tot... bravo fagadau, esti. cel ai prost primar ever! felicitari!
22
8
Boicot masiv pe firmele ce urmeaza sa isi prezinte imaginea pe autobuze!
8
1
Sunt niste autobuze frumoase, dar sa vedem cat rezista...tiganii sunt cei care le vor dezintegra....
34
5
Nu ati lipit inca reclame pe geamuri?
22
0
Pe 24 decembrie , au urcat 3 pakistanezi de Constanta , sa colinde in autobuzu 100 , care era la gara . Era autobuz vechi . Erau si cativa turisti straini cu geamantane , care se uitau ca la Discovery , la mici pakistanezi autohtoni . Este aiurea sa bagi soldati sau politisti ,in autobuze . Dar daca asa a ajuns Constanta...un mic Kabul , faci si asa ceva .
31
3
Singura impresie pertinenta e ca este mult prea PUTIN. Cand tot ce reuseste o administratie un snop de autobuze Biskrem ... eu as ramane tacut.
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218