REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.3° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
35.3° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Împreună învăţăm să avem succes, la Universitatea Spiru Haret

Împreună învăţăm să avem succes, la Universitatea Spiru Haret

A.F. 20 septembrie 2023 | 00:00 1500

Până la sfârşitul lunii septembrie, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa a Universităţii Spiru Haret organizează Admitere la cele 2 programe de Licenţă şi 3 programe de Masterat.

impreuna invatam sa avem succes, la Universitatea Spiru Haret

Până la finalul lunii septembrie, Universitatea Spiru Haret, cea mai mare instituţie de învăţământ superior privată din România, organizează Admitere în anul universitar 2023 – 2024 pentru cele 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat în cele 5 centre universitare din Bucureşti, Craiova, Constanţa, Braşov şi Câmpulung Muscel. Viitorii candidaţi pot intra pe site-ul www.admitere.spiruharet.ro pentru a consulta oferta educaţională şi pentru a afla detalii despre numărul de locuri, formele de învăţământ, procedura de admitere, taxele educaţionale şi chiar despre viitoarele oportunităţi de carieră. 

impreuna invatam sa avem succes, la Universitatea Spiru Haret

Drept şi Management sunt programele de Licenţă ce se regăsesc în oferta educaţională a Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa! Cu un număr de 150 locuri şi o durată studiilor de 4 ani, programul de licenţă Drept specializează studenţii în educație juridică, adică legile statului și cum se aplică acestea în mai multe situații de natură legală și juridică.

impreuna invatam sa avem succes, la Universitatea Spiru Haret

Programul Management are un număr de 100 de locuri şi urmăreşte formarea de specialişti care să dobândească o serie de cunoştinţe şi competenţe de specialitate specifice profesiei. În acest sens absolvenţii vor putea identifica, analiza şi gestiona elemente ce definesc mediul intern şi extern al organizaţie, vor elabora si implementa strategii, utiliza baze de date şi multe altele.

impreuna invatam sa avem succes, la Universitatea Spiru Haret

Cele trei programe de Masterat - Contablilitate, expertiză şi audit, Management organizaţional şi antreprenoriat şi Ştiinţe penale - au un număr de câte 50 de locuri şi îşi propun să ofere relevanță practică ansamblului de concepte teoretice care fac obiectul procesului de învățământ și de cercetare. În cadrul programelor de Masterat, cursanţii îşi vor aprofunda noţiunile studiate despre domeniul ales.

Programele de Masterat de la USH îşi propun să creeze un mediu de învățământ şi de cercetare pentru masteranzi şi cadre didactice, favorizant creaţiei şi inovării, comunicării, dezvoltării de competențe așteptate de o piață a muncii extrem de dinamică precum cea actuală.

impreuna invatam sa avem succes, la Universitatea Spiru Haret

Admiterea la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa se face pe bază de dosar şi interviu. Taxa de înscriere este de 250 ron, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii cu diploma de bacalaureat, respectiv diplomă de licenţă, sau diploma echivalente cu acestea. Viitorii studenţi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Unirii, nr 32-34, Constanţa, de Luni până Joi între orele 10:00-12:00 sau 14:00-15:30.

Documentele necesare sunt disponibile pe https://admitere.spiruharet.ro/admission/documents/bachelor pentru Licenţă şi https://admitere.spiruharet.ro/admission/documents/master pentru Masterat.

Platforma BlackBoard, legitimaţia #ISIC, parteneriate pentru stagiile de practică cu companii locale şi internaţionale, programe de internship, centru de consiliere şi orientare în carieră, baze sportive moderne, spaţii generoase de curs şi laboratoare dotate cu echipamentele necesare sunt doar câteva motive de a alege Universitatea Spiru Haret!

impreuna invatam sa avem succes, la Universitatea Spiru Haret

USH este prima insituţie de învăţământ superior privată din România, cu o tradiţie de 32 de ani, acreditată, parte a sistemului naţional de învăţământ. Peste 330.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret!

Pregătiți-vă pentru admitere și explorați oportunitățile de studiu în cadrul programelor de Licență și Masterat! Indiferent de domeniul ales, veți găsi un mediu de învățare dinamic și oportunități de dezvoltare profesională. 

Succes în procesul de admitere și bun venit viitorilor studenţi în comunitatea academică a Universității Spiru Haret!

Date de contact:
Telefon Informații: 0241.541.490 / 0738.171.232
Website: https://sjse-ct.spiruharet.ro/
https://admitere.spiruharet.ro/licenta/constanta
E-mail: admitere_sject@spiruharet.ro 
Facebook: https://www.facebook.com/FacultateaDeStiinteJuridiceConstanta 
Instagram: fac.st.jur.economice.constanta

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510