REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Împuşcat în abdomen după ce a făcut un ditamai scandalul la Primăria Saraiu!

Împuşcat în abdomen după ce a făcut un ditamai scandalul la Primăria Saraiu!

Replica API 14 aprilie 2017 | 11:12 716

Poliţia a intervenit în forţă!

Poliţia a intervenit în forţă!

Agitaţie peste măsură, în Joia Mare, la Primăria Saraiu! Doi bărbaţi au intrat în sediul primăriei, unde au provocat scandal, ameninţând un funcţionar. În urma apelului la 112, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurale au intervenit pe DN 22, unde au fost nevoiţi să foloseasca armamentul din dotare. Au fost executate 3 focuri de armă cu respectarea procedurilor legale.

Unul dintre cartuşe l-a nimerit pe unul dintre bărbaţii agresivi, care a fost transportat la spital cu ambulanţa. Poliţiştii continuă cercetarile, urmând să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă. De precizat că bărbatul a fost rănit în abdomen, iar iniţial a fost transportat la Spitalul din Hârşova, însă s-a decis transferul la Spitalul Judeţean Constanţa. În momentul plecării de la Hârşova, starea lui a devenit insabilă, fiind transportat cu un elicopter SMURD.

UPDATE

SCANDALUL de la SARAIU, DESPRINS din Vestul sălbatic: recalcitranţii au strâns un poliţist de gât

Trei indivizi, doi din Hârşova şi unu din Saraiu, au provocat un ditamai scandalul la Primăria din Saraiu, chiar în joia mare. Speculaţiile au fost multe, ba că s-ar fi dus pentru a recupera nişte bani, ba pentru a-şi regla nişte conturi cu un angajat, însă nimic nu se confirmă. Aceştia au mers, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, după care, când au văzut că se sună la 112, şi-au luat tălpăşiţa, fugind cu o maşină cu numere de Bulgaria. Au condus în stare de ebrietate şi apoi a urmat o cursă ca-n filme, lăsându-se cu împuşcături. Cel care a vrut să pară "smardoiul" şef a ajuns la spital, fiind vorba despre George Cristian Ionaşcu, de 29 de ani, din Hârşova.

Trei bărbaţi au intrat în sediul primăriei din localitatea Saraiu, unde au făcut ditamai circul, ameninţând un funcţionar. Angajatul Primăriei susţine că nici nu-l cunoaşte foarte bine pe cel care ar fi avut de împărţit ceva cu el, motiv pentru care se presupune că nervii agresorului ar fi şi din pricina unor substanţe psihotrope. De precizat este că în sediul primăriei au intrat 3 indivizi, dar numai unul a fost mai “tare-n gură”, adică George Cristian Ionaşcu. Dar nici ceilalţi nu au stat degeaba şi au provocat distrugeri, precum că au spart geamurile clădirii. Ulterior, când scandalul devenea din ce în ce mai încins, oamenii au sunat la 112. În urma apelului, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurale au intervenit numaidecât. Cei trei indivizi plecaseră cu maşina lor, un Volkswagen Passat cu numere de Bulgaria, şi Poliţia s-a luat după ei. La ieşire din localitate, vehiculul a fost blocat, numai că indivizii au coborât şi au sărit la bătaie cu oamenii legii. Unul dintre ei i-a înfipt mâna în gât unui poliţist, şi aşa s-a ajuns ca oamenii legii să folosească armamentul din dotare. Au fost executate 3 focuri de armă cu respectarea procedurilor legale. Unul dintre cartuşe l-a nimerit pe unul dintre bărbaţii agresivi, care a fost transportat la spital cu ambulanţa. De precizat că bărbatul a fost rănit în abdomen, iar iniţial a fost transportat la Spitalul din Hârşova, însă s-a decis transferul la Spitalul Judeţean Constanţa. În momentul plecării de la Hârşova, starea lui a devenit insabilă, fiind transportat cu un elicopter SMURD. Poliţiştii continuă cercetarile, urmând să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

Primarul din localitate, Dorinela Irimia este foarte speriată, precizând că, dacă procurorii nu iau măsurile corecte, indivizii se pot întoarce! “Oamenii din localitate nu merită aşa ceva! Pur şi simplu suntem în situaţia în care nu mai poţi sta în curtea ta. Trăim nişte vremuri tare delicate pentru că instituţiile statului nu-şi fac datoria, în sensul de a-i linişti pe aceşti indivizi. Că Poliţia îi prinde, dar dacă mai departe se dau măsuri uşoare şi sunt lăsaţi în libertate....”, a declarat, pentru “Replica”, Dorinela Irimia. Potrivit informaţiilor noastre, indivizii sunt periculoşi şi unii dintre ei aveau obiceiul de a merge şi cu săbii depozitate prin portbagajul maşinii.

Rocsana CRISTEA, L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PT MARIA sa le suga pwlla si ouale rosii la oamenii rai pe care ii apara de impuscaturi. LA FEL SI la toti MILITIENII CUM ii numeste pe cei care isi fac datoria sa le manance salata din KURRR,
1
0
la mai multi ta-ta,macar unul la doua zile si tot ar mai reduce nesimtirea acestor jeguri in forma umana,
1
0
E foarte bine cas-a folosit armamentul ! Zicea cineva de tara europeana ??? Sa nu opresti la semnalul politiei si se deschide foc liber fara avertisment ! Avertismentul a fost cand ti s-a ordonat sa tragi pe dreapta ! Multumim Politiei Romane si agentului care a avut curajul sa traga ! Exact ...politistii nu mai au curaj si nu stiu de ce ! Interlopii guverneaza Romania !
3
0
Ar fi bine sa nu comentati din moment ce nu stiti adevarul. Politia nu are nici un drept sa impuste un om indiferent cat de rau ar fi. In cel Mai rau caz putea sa traga in picior nu in abdomen. Nu este terorist ca sa tragi in el , scandal a facut. Dar militia si a schimbat numai numele nu si comport area. Asta este tara europeana?
1
2
Tot la vidanjare lucrezi Gogule ?
0
1
Nu e normal ca politia sa nu aiba in dotare pistoale mitraliera AK47. Ar trebui data o lege ca orice persoana in uniforma sa poarte armament de razboi.
9
1
E bine daca legea se aplica cu cea mai mare duritate. In Romania de azi nu mai merge cu lugu-lugu,suntem sub ocupatia interlopa. Sa se ia exemplu de la politia Americana,pana la urma de aia platim taxele. Daca politia nu are dreptul sa traga in cacatii de infractori violenti,pai sa se desfiinteze dracului,la ce bun o mai tinem? Devine la fel de inutila ca o carte despre fizica cuantica in casa lui Vanghelie,ala cu ,,almanahele''.
9
0
Un jeg de om . A meritat glontele. Sa zica mersi ca nu a crapat. Sau cine stie, nu mai are mult
10
0
Felicitari politiei romane,desi cam rar dar isi fac treaba.Daca era intr-o tara civilizata infractorii o pateau mai rau.
10
0
Declaratii mincinoase, primari ta este o instigatoare care a furat si pus monopol pe tot ce inseamna infrastructura in comuna saraiu, tot ce se intimpla datorita ei. Acest tinar era oprit la iesit e din comuna nici macar la volan, a venit acest politist a scos pistolul si a inceput sa traga, rusine
0
15
dle.politist...sincere felicitari...poate asa vom mai face ordine si pe la primarii...toti vor...de toate...sa li se dea...dar ei ce dau???la munca,nu prea au chef...dar vin sa ceara,sa faca scandal...ca ei au dreptul...puneti osul la munca....ne-am saturat de cerasetori...
15
0
bravo politistului!golanii scandalagii sa stie ca mai pot fi si inpuscati de politie.legislatia acestui stat de hoti este una de protectie a infractorilor.
14
0
ai dreptate. L-a impuscat intentionat. Militienii si au reluat vechile obiceiuri ceausiste
3
21
E vrajeala ca a fost din greseala . Cum adica tragi in plan vertical si apoi nimeresti un om ? Politistul despre care se spune ca l-a impuscat pe scandalagiu se numeste Draghici Gheorghe si stiam ca e in functie la Ghindaresti. Ce cauta la Saraiu? Am inteles ca ar fi petrecut un pic pe acolo. Dl. criminalist care poza pe acolo in haine de pescar nu a vazut ca acest Draghici, filmat fiind fara sa stie, tocmai impingea cu piciorul un cartus gol ce a fost tras chiar de el, din mijlocul soselei. Vi se pare normal ? Ce avea de ascuns? Filmarea exista pe undeva.
2
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218