REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În atenţia administraţiei locale: PERICOL în Năvodari! Buturugi UITATE în aer

În atenţia administraţiei locale: PERICOL în Năvodari! Buturugi UITATE în aer

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:18 551

Este cunoscut faptul că există „Dorei” peste tot, iar unele ipostaze în care sunt surprinși sunt de râsul Internetului, dar există o limită și aceea este când viața cetățenilor este pusă în pericol. La Năvodari, un „Dorel” care se ocupa de toaletarea copacilor s-a gândit că ar fi cea mai bună soluție ca să lase suspendate de niște cabluri două buturugi.

Un năvodărean a surprins și a postat pe pagina sa de Facebook cum se fac toaletarea copacilor în orașul său, imagini surprinse joi, 6 aprilie. După ce au tăiat crengile groase ale copacilor din fața centrului de urgență din Năvodari, muncitorii au lăsat să atârne printre cabluri, niște bucăți din copac. Năvodăreanul precizează că sunt un real pericol pentru trecători, că pot cădea oricând la cineva în cap, dacă bate vântul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Linie aeriana de medie tensiune - MT - pe cablu torsadat. Si ,da, se gaseste la sate in general.
2
1
Alea nu par a fi cabluri de la Enel. Si in oras, in general, cablurile de curent sunt ingropate si nu ies din pamant decat la posturile de transformare. Si de acolo pleaca spre consumatori tot pe sub pamant. De aia sunt borne pe care scrie "cablu 10 000 V" in unele locuri. Doar la tara cablurile de curent sunt pe stalpi. Si le deosebesti usor de cele de comunicatii pt ca sunt neizolate.
3
0
Cei de la ENEL sa vina sa opreasca curentul . Vreti sa se electrocuteze vrun muncitor ? La asta nu va ganditi oameni buni .
0
3
Ce buturugi!!!!??? Sunt noile decoratiuni pentru Sarbatorile Pascale!!!!....Sustin cu tarie ca trebuie schimbata conducerea "Ecoterm". In tot orasul Navodari se executa lucrari de slaba calitate, care pun in pericol vietiile omenesti si bunurile materiale. Te rog, d-nul primar, Chelaru Florin, sa iei masurile care se impun.
10
0
La pod la cora este o buturuga mult mai mare agatata de fire de multi anii
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367