REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

În atenţia mămicilor din Constanţa! Decizie importantă cu privire la spaţiile de joacă

În atenţia mămicilor din Constanţa! Decizie importantă cu privire la spaţiile de joacă

Replica API 8 octombrie 2016 | 00:00 171

Anunţul făcut de Primărie

Anunţul făcut de Primărie

Problema spațiilor de joacă nu este una nouă, constănțenii ridicând această problemă de mai mult timp. Ba mai mult, mai multe mămici au tot semnalat diferite probleme din parcuri, cerând ca lucrurile să se rezolve. Astfel, vineri, 7 octombrie, reprezentanții administrației locale au venit cu un anunț, ca răspuns la o sesizare.

Pe lângă alte sesizări, la Primăria Constanța, pe 28 septembrie anul curent a venit și aceasta: "Sunt locatar şi administrator al asociației de proprietari 242, Dionisie cel Mic al cartierului Inel I. În primăvară, în campanie, s-au asfaltat trotuarele din faţa blocului dar cum se face treaba la români a mai rămas aleea ce face legătura dintre Semănătorului şi blocul 60.

Mai este un loc de joacă chipurile, care de ani de zile nu se îngrijeşte nimeni de el. Am vrut să-l amenajăm dar nu ni s-a permis. Vin ploile. Aici este groapă de noroi. Vă întrebăm: taxele noastre nu pot acoperi şi asfaltarea sau amenajarea locului de joacă care nu mai are nici o jucărie? Se dărâmă!", a scris în sesizare Camelușa D.. Pe 7 octombrie a venit și răspunsul administrației locale, care se pare că este unul de bun augur.

"Vă aducem la cunoştinţă că toate locurile de joacă din municipiul Constanţa (inclusiv cele din zona blocurilor 50 respectiv 56/58) au intrat într-un program de reamenajare care în prezent este în faza de elaborare a documentaţiei pentru autorizaţia de construcţie şi a proiectului tehnic. Vă mulţumim că aţi venit în sprijinul nostru, prin semnalarea unei situaţii existente pentru soluţionare. De asemenea, urmare a sesizării dumneavoastră, vă comunicăm că am informat S.C. Confort Urban S.R.L., administratorul tramei stradale, în vederea executării lucrărilor de asfaltare solicitate".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102