REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

În atenţia năvodărenilor! Numai locatarii blocurilor care şi-au achitat 80% din datorie se bucură de apă caldă!

În atenţia năvodărenilor! Numai locatarii blocurilor care şi-au achitat 80% din datorie se bucură de apă caldă!

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:35 611

Năvodărenii consumatori ai Termica Năvodari sunt din nou în atenţia autorităţilor! De data aceasta, reprezentanţii Termica Distribuţie Năvodari anunţă că numai locatarii blocurilor care au achitat datoria curentă în proporţie de 80% rămân branşate, în schimb ceilalţi contribuabili care nu au atins acest “target” trebuie să se obişnuiască cu lipsa apei calde… până la achitarea debitelor.

"ANUNȚ IMPORTANT

Începând cu data de 20.09.2018 vor rămâne branșate doar scările blocurilor care au achitat datoria curentă în proporție de 80%.

Scările blocurilor ce însumează în continuare datorii foarte mari nu vor mai beneficia de furnizarea apei calde până la achitarea debitelor.

De asemenea, începând cu data mai sus menționată, reprezentanții SC TERMICA DISTRIBUȚIE NĂVODARI SRL vor forma echipe recuperări debite prin care se vor adresa atât asociațiilor, cât și proprietarilor, în vederea recuperării tuturor creanțelor.", se arată în anunţul făcut public de Termica Distribuţie Năvodari.

În timp ce unii năvodăreni se află în imposibilitatea achitării restanţelor, alţii încurajează demersul Termica susţinând că acest lucru ar fi trebuit făcut de ceva timp. “CORECT... trebuia facut demult ...dar cei care sunt la zi , acolo unde sunt restanţieri ce fac? La noi nu sunt probleme... dar corect ar fi să-i bagaţi în tribunal pentru că cunosc restanţieri cu maşini, distracții, îmbrăcăminte, concedii etc şi restanţe enorme...”, a declarat un năvodărean. Acesta susţine că mai multe persoane ar fi neglijat intenţionat aceste datorii.

În schimb, toţi abonaţii Termica Năvodari vor beneficia de căldură în perioada sezonului rece. O altă noutate o reprezintă faptul că se va înregistra o majorare a preţului pentru agentul termic.

De asemenea, precizăm faptul că pentru a recupera datoriile înregistrate până acum, reprezentanţii Termica Năvodari vor bate din uşă în uşă în speranţa că aşa vor fi achitate restanţele.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920