REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ÎN ATENŢIA RUTIEREI: Zilnic, maşinile TREC PE ROŞU la Trocadero! Pietonii, în pericol! VIDEO

ÎN ATENŢIA RUTIEREI: Zilnic, maşinile TREC PE ROŞU la Trocadero! Pietonii, în pericol! VIDEO

Replica API 26 martie 2018 | 01:01 383

Sursa video: Conduc ca un bou / Facebook

Situaţie incredibilă în zona Trocadero, la trecerea de pietoni! Având în vedere imaginile şi faptul că zi de zi pietonii sunt expuşi pericolelor, invităm reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa să îşi mobilizeze, măcar pentru o perioadă, oamenii în zona menţionată! Suntem convinşi că o acţiune susţinută va disciplina şoferii care ignoră CULOAREA ROŞU DE LA SEMAFOR şi VERDE pentru pietoni şi continuă să ruleze!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i se rupe pula lui Frk ca, comentezi tu . puneti si fu folii daca te tine cardanul.
0
7
Ar fi mai bine daca voi, cei din redactie, ati filma semaforul din zona magazinului de mobila, pe sensul spre casa de cultura sau semaforul din fata bcr , pe sensul spre Trocadero.
0
0
Eu am la logan folii pe toate geamurile,rutiera la Cernavoda doarme!
4
0
In atentia politiei rutere, aveti un proaspat coleg care are un Q7 cu folii neomologate pe geamurile laterale fata . Daca nu stiti nr : CT .. ZFY . Si fratisu are un A7 cu nr CT..FRK care si el are la fel geamurile. Deci ? Sa vad ce masuri luati !
7
1
...ar trebui bombardata si reconstruita. Fara a fi evacuata populatia.
6
4
popor de tigani
4
3
Romanii ,,,o natie de parveniti,,, Cei mai multi!
4
1
Aceasi situatia la Capitol cat si la Dacia. Cei care fac stanga de pe tomis pe mamaia fac slalom printre pietoni. Macar nu au viteza peste limita legala. Feriti-va insa de cei care trec intersectia pe mamaia venind dinspre mihai viteazul. Schumaher mic copil... La fel la dacia... cei care vin pe lapusneanu dinspre city mall nu acorda prkoritate de trecere pe trecerea pt pietoni de langa fantana.
4
1
Lasati ca se rezolva. In curand va aparea....un nou sens giratoriu
3
3
pentru Constanta, targ aveai tu in Moldova ,daca nu iti place pleaca inapoi la tara
3
8
Un targ plin de Moldoveni!
9
5
ne transforma incet-incet in bucuresteni nesimtiti,doar in buc.am avut ocazia sa fiu inghesuit in trafic si observ ca si in C-ta nesimtirea a devenit o virtute si motiv de mandrie.Dar cand am fost in vacanta in Bulgaria,surpriza,toata lumea circula absolut regulamentar culmea sa respecta si limita de viteza dar mai ales nimeni nu te injura,scuipa,claxoneaza sa te dai la o parte ca sa treaca el sau daca intarzii o secunda la semafor.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614