REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

În cartierul Palazu Mare se vor amenaja şapte drumuri noi. Iată cum va arăta noul sistem rutier

În cartierul Palazu Mare se vor amenaja şapte drumuri noi. Iată cum va arăta noul sistem rutier

Replica API 1 decembrie 2016 | 00:53 581

Municipalitatea demarează noi proiecte de investiții pentru orașul Constanța. Astfel, cartierul Palazu Mare, situat la periferia orașului, va avea un nou sistem rutier. Mai exact, în perioada următoare se vor construi șapte drumuri noi în acest cartier. Este vorba despre șapte obiective de investiţii care la final vor reprezenta șapte noi străzi.

Primul obiectiv este „Construirea drumului public ,,strada CORNELIU BABA” (sectorul de la str. Dumbrăveni la str. Ionel Teodoreanu). Strada Corneliu Baba este situată în partea de sud-est a cartierului de locuințe Palazu Mare din municipiul Constanța între str. Dumbrăveni și str. Ionel Teodoreanu, până la str. Ionel Teodoreanu spre est/sud-est. Strada are o lungime de 492 m.l. (la care se adăuga cca 30 m racordurile cu str. Liviu Rebreanu), totalizând 522 m, cu o lățime variabilă de 5.5 m până la 8 m. Al doilea obiectiv este „Construirea drumului public ,,strada BARBU CATARGI”. Strada Barbu Catargi este situata în partea de sud-est a cartierului Palazu Mare din municipiul Constanța. Strada are o lungime totală de 434 m.l., cu o lățime variabilă de cca. 8 - 9 m, fiind delimitată de împrejmuirile de pe latura de nord-vest și terenul viran din partea de sud-est, compusă dintr-o zonă carosabilă neamenajată de 4 – 6 m pietruită neuniform și cu structura eterogenă. Cel de-al treilea obiectiv este „Construirea drumului public ,,strada HENRI COANDĂ”. Strada Henri Coandă este situată în partea de sud-est a cartierului Palazu Mare din municipiul Constanța. Strada are o lungime totală de 430 m.l., cu o lățime variabilă de cca. 5,5 - 8 m, fiind delimitată de împrejmuirile nealiniate de pe părțile laterale, compusă dintr-o zonă carosabilă neamenajată de 3-6 m pietruită neuniform și cu structura eterogenă. „Construirea drumului public ,,strada CORNELIU COPOSU” este cel de-al patrulea obiectiv. Strada Corneliu Coposu este situată în partea de sud-est a cartierului Palazu Mare din municipiul Constanța. Strada are o lungime totală de 469 m.l., cu o lățime variabilă de cca. 5,5-8 m, fiind delimitată de împrejmuirile nealiniate de pe părțile laterale, compusă dintr-o zonă carosabilă neamenajată de 3-6 m pietruită neuniform și cu structura eterogenă, pentru asigurarea acceselor provizorii. Al cincilea obiectiv este „Construirea drumului public ,,Eugen Lovinescu”. Strada Eugen Lovinescu este situată în partea de sud-est a cartierului Palazu Mare din municipiul Constanța. Strada are o lungime totala de 461 ml, cu o lățime variabilă de cca. 5,5-8 m, fiind delimitată de împrejmuirile nealiniate de pe părțile laterale, compusă dintr-o zonă carosabilă neamenajată de 3-6 m pietruită neuniform și cu structura eterogenă, pentru asigurarea acceselor provizorii. În sfârșit, ultimele două obiective sunt „Construirea drumului public ,,strada IONEL TEODOREANU” (sectorul de la b-dul Tomis la str. Recoltei) și „Construirea drumului public ,,strada GEORGE TOPÂRCEANU” (sectorul de la str. Corneliu Baba la str. Recoltei). Obiectivele sunt finanțate din bugetul local și bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102