REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

În ce ipostază a fost surprinsă Bianca Drăgușanu pe plajă, alături de iubitul ei

În ce ipostază a fost surprinsă Bianca Drăgușanu pe plajă, alături de iubitul ei

Replica API 4 februarie 2019 | 00:00 475

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surpinți într-o ipostază destul de intimă pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu pare să fie foarte fericită acum, alături de noul ei iubit cu care se înțelege de minune, iar acest lucru se poate observa cu ușurință chiar din poze. Bianca și Alex s-au fotografiat într-o ipostază foarte senzuală, pe plajă.

Fosta prezentatoare tv a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, într-o ipostază destul de intimă alături de Alex Bodi, actualul ei iubit. Cei doi și-au planificat o vacanță în Dubai, unde se bucură la maximum de momentele petrecute alătur de iubitul ei, Alex.

Deși Bianca nu oferă prea multe detalii legate de noua ei cucerire, având în vedere că cei doi parteneri sunt fotografiați adesea împreună, și aleg să se afișeze la fel și la evenimente, se poate spune că ce doi au acum parte de o relație foarte serioasă.

„Nu poate să spună (Bianca n.r) că este într-o relaţie cu Alex. Se înţeleg bine, dar cam atât. O să vadă când va reveni, dacă poate fi vorba despre o poveste de dragoste sau rămân doar amici, aşa cum au şi pornit de altfel", povesteau surse din anturajul Biancăi, în urmă cu ceva vreme, pentru Click.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca o data noul iubit?Orice cal ajunge gloaba,orice miss ajunge baba.Sper ca nu o vad la batranete la miting pentru marirea punctului de pensie ca guvernantii sunt rai si nu-i dau!
0
1
cate puli pupa prostul pe frunte ?
4
0
Cand esti prost trebuie sa vada toti
5
0
O goanga. E "misto" sa treci in halul asta prin viata. Unele fraiere, se duc la scoala construiesc cariere prin munca lor, altele vai mama lor nu reusesc nimic ca poate nu au noroc sa arate asa... Societate cu valori inversate. Curvele si hotii conduc. Iar noi...spectatori cu ochii holbati la nonvalorile astea. Sunt "sefii" nostrii . Asa e in societatea de azi.
5
0
cu morcovu in cur! penala !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218