REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

În ce lume traim?! Locuiește într-o cutie și plătește chirie 400 de dolari lunar

În ce lume traim?! Locuiește într-o cutie și plătește chirie 400 de dolari lunar

Replica API 25 decembrie 2017 | 22:03 411

Peter Berkowitz a construit o cutie în apartamentul unui prieten unde trăieşte în fiecare zi şi pentru care plăteşte chirie 400 de dolari pe lună. Aşa arată piaţa de imobiliare din San Francisco, scrie Entrepreneur.com

"Da, să trăieşti într-o cutie într-un apartament este cam nebunesc, dar la fel de absurdă este şi piaţa de imobiliare din San Francisco. Este o soluţie potrivită pentru mine. Oamenii sunt surprinşi când le spun că trăiesc într-o cutie, dar cred că subestimează cât de plăcut poate fi. Este unul dintre cele mai confortabile dormitoare în care am stat", mărturiseşte Berkowitz

"Câştig destul de bine să-mi permit o garsonieră, dar nu vreau să plătesc atât de mult", a mai spus el

Chiriile din San Francisco sunt cele mai mari din SUA. În medie, o persoană din San Francisco plăteşte pe lună 3590 de dolari pentru o garsonieră, cu 300 de dolari mai mult decât în New York.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu am trei studente dar sunt mai destept ca Teaca. Fac ce vreau cu ele , gurita , fundulet pasarica tot dar imi si produc bani cu videochat castig mai mult ca americanul ala.
0
0
comentariul lui mos teaca demasca un makidon imputit care se da mare futak un cacacios cum sunt marea majoritate a reprezentantilor etniei provenite din Albania de la curul oii.makidonii sunt pe locul 2 ca lipsa de caracter educatie si conduita morala dupa tigani.Revedeti fragmentul din emisiunea lui Banciu de la B1 dedicat mikidonilor.
2
0
Mai puiule de mai jos, pui pariu cu mine ca daca mergem amandoi la sauna si pui mana pe voinicul meu, dansul se face beton si il poti lua in gura.
0
0
Mos teaca,de ce nu zici bre ca alea doua studente sunt de fapt doua babute tarabagiste,menopauzate care trec prin patul tau sa le faci spalturi de seara la gogosele.Si ele vor mai des dar tu mai trebuie sa respecti prospectul pt clisma.Si cu banii aia de care zici ii dai,nu ii iei,ca sa iti faci penicilina.
0
0
poza aia pe care ati pus-o n-are nici o legatura cu articolul, ala sta in cu totul altfel de cutie.
3
0
Am apart cu trei cam la Ciresica, am chiriase 2 studente de la Ovidius, le iau 220 de euro pe luna la fiecare, plus imi fac de mancare si curatenie, si o data pe sapt fiecare din ele trec prin patul meu. Ele ar vrea de mai multe ori, dar eu respect contractul.
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218