REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

În ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

În ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 1558

Alex Velea și Antonia

Anul 2019 a fost cu siguranţă anul realizărilor pentru Alex Velea şi Antonia. Celebrii cântăreţi au strâns o frumoasă avere din concerte şi emisiuni tv, iar banii i-au investit în prima lor casă. O vilă cu etaj şi vedere spre lac, care seamănă leit cu Sala Polivalentă din Capitală.

Se iubesc de aproape şase ani, însă nici până acum nu au putut să se căsătorească. În acte, Antonia (30 de ani) este încă măritată cu Vincenzo Castellano, dar este lăudabil ce a reuşit să ”construiască” alături de colegul ei de breaslă. Au devenit părinţii a doi băieţi superbi, iar de câteva săptămâni s-au aşezat la casa lor, cum ar spune o vorbă veche din popor.

După ce ani la rând s-au înghesuit într-un apartament în zona de nord a Bucureştiului pentru care plăteau chirie câteva sute de euro, Velea şi Antonia au decis anul trecut să se transforme din chiriaşi în proprietari. S-au ţinut de cuvânt şi toţi banii agonisiţi din cântări i-au investit în luna decembrie într-o casă de lux.

Este vorba despre o vilă cu etaj, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Fotoreporterii Click! au găsit-o şi au fotografiat-o. Casa este pe o colină, are ieşire la lac, o curte mare, iar priveliştea este nepreţuită: pe lacul din faţa casei se pot zări raţe sălbatice şi alte păsări de baltă.

Pentru această locuinţă, Velea (35 de ani) şi superba sa iubită se pare că au scos din buzunar peste 500.000 de euro, o sumă destul de mare pentru un om de rând, însă un chilipir pentru cei doi, având în vedere că pentru un concert încasează de la 3.000 de euro în sus. Alături de Akim (2 ani) şi Dominic (4 ani) au împodobit brăduţul în căsuţa nouă şi l-au aşteptat pe Moş Crăciun. Au imortalizat momentul în jurul brăduţului şi au postat poza pe reţelele sociale însoţită de mesajul ”Home”, adică acasă, semn că locuinţa este proprietatea lor.

În 2011, Antonia se căsătorea cu italianul Vincenzo Castellano. Ea a dat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Însă pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Până atunci, fetiţa lor, Maya (8 ani) locuieşte în Italia, dar e vizitată în permanenţă de mama ei, dar şi de fraţii vitregi. Antonia aşteaptă momentul când o va putea aduce în România şi spune că a pregătit o cameră specială pentru fetiţă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde are atatia bani urangutanul asta ?
5
0
suntem snobi,tot pe fala...snobi si prosti...in Romania esti cineva cu cit ai casa mai mare si masina mai bengoasa,snobism la ordinea zilei ,de aia va meritati soarta unii...vai ce stire interesnta,ne prezentati toti maimutoii vezii ala cu talent si multi altii..Snobism si Prostie..Daca nu ar fii facebook si instragram..etc ,ce v-ati face?
5
0
intereseaza
7
0
Proasta pula la pizda ei . Pula de tigan borat .
9
0
O maimuta paroasa.
12
0
De la coviltir la vila, e un salt mare pentru garoiul pirogravat.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920