REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

În ce stadiu se află șantierul Maurer Residence Constanța?

În ce stadiu se află șantierul Maurer Residence Constanța?

Replica API 8 noiembrie 2017 | 13:33 1713

Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României, a reușit să transforme în realitate visul a mii de oameni. Din 2017 a început să implementeze strategia de extindere națională punând pe harta cartierelor rezidențiale încă două orașe importante: Constanța și Târgu-Mureș. Cu peste 5400 de apartamente vândute până în acest moment în Brașov, Sibiu și Constanța, dezvoltatorul imobiliar propune un concept occidental în marile orașe ale României.

Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov, Sibiu, Constanța și Târgu-Mureș. 98% din apartamentele dezvoltatorului sunt vândute încă în fază de proiect.

Stadiul lucrărilor

Complexul rezidential din Constanța va fi construit în zona de nord a orașului, la numai trei minute de Vivo Mall și va avea aproximativ 3,400 de apartamente cu una, două și trei camere cu regim de înălțime de la P+4 până la P+12 . Primele locuințe Maurer Residence Constanța vor fi date în folosință în 2018. În cursul acestei săptămâni s-a obținut și autorizația de construcție pentru cel de-al treilea bloc din viitorul cartier rezidential.

În momentul de față s-a lucrat la primele două blocuri (B1 și B2), stadiul construcției fiind: în B1 finalizată în proporție de 100% în partea de demisol și parter și 40% la etajul 1. Structura de beton a fost finalizată până la etajul trei, la cel de-al patrulea fiind în momentul de față finalizați stâlpii de susținere. În B2, a fost finalizată compartimentarea zidăriei pentru demisol și parter, construcția structurii ajungând la etajul trei, urmând să avanseze lucrările de construcție.

Finisaje de top

Toate apartamentele vor fi predate în stadiu finisat, clienții fiind nevoiți să vină numai cu mobila.Pentru că s-a dorit valorificarea zonei, terasele apartamentelor vor fi generoase, delimitate de ferestre mari. ,,Vom folosi termopane dual color – gri în exterior și albe în interior, tocmai pentru că ne dorim să aducem în prim-plan cât mai mult luminozitatea și specificul litoralului.” declară specialiștii Maurer Imobiliare. Fațadele poartă un colorit aparte, fiind un liant al elementelor terestre cu ambientul exterior. ,,Mizăm pe aceleași puncte de succes care au făcut din comunitățile Maurer Imobiliare o emblemă pentru orașele în care am dezvoltat. Le vom oferi oamenilor tot confortul de care au nevoie, atât în interiorul locuințelor lor, cât și în comunitatea din care vor face parte”, declară Petruț Pricop, manager proiect Maurer Residence Constanța. În momentul de față, în primele două blocuri Maurer Residence Constanța au fost vândute în fază de proiect 98% din apartamente.

Dincolo de construcții – adevărate comunități

,,Ne dorim să oferim un habitat occidental. De aceea am insistat ca mai mult de 30% din cele 15.7 hectare să fie spațiu verde și de recreere. Desigur, ne dorim să lăsăm amprenta Maurer Imobiliare – aceea a unui oraș în interiorul orașului în care se vor regăsi spații comerciale și unități de învățământ pentru copii.", spun reprezentanţii companiei. ,,Ne-am bucurat să întâlnim și la Constanța oameni dedicați, marea parte a echipei de 40 de oameni de pe șantier fiind din această zonă. Acest fapt ne confirmă din nou faptul că echipa Maurer Imobiliare Constanța prinde contur frumos și face pași siguri către o comunitate care va consolida și întregi întreg peisajul constănțean”, au încheiat reprezentanții companiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102