REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

În club Fratelli din Mamaia nu se respectă legea! Se fumează în draci

În club Fratelli din Mamaia nu se respectă legea! Se fumează în draci

Replica API 15 iunie 2017 | 12:07 621

Localurile din Constanţa continuă să sfideze Legea antifumat. De la intrarea în vigoare a restricţiilor cu privire la fumatul în spaţiile publice, am avut numeroase exemple de „aşa nu”, dar şi controale ale autorităţilor, încheiate cu amenzi usturătoare.

Avem un nou exemplu de încălcare a legii, de data aceasta dintr-un club de fiţe din staţiunea Mamaia (Fratelli), unde miercurea trecută a fost organizată o petrecere privată a unor firme. La adăpostul localului de lux, petrecăreţii s-au delectat cu de toate, de la băuturi la muzică şi animatoare sumat îmbrăcate, şi până la viciul numit ţigară. Şi nu ţigară electronică, ci cea normală, interzisă însă între patru pereţi! Dovada o aveţi în imaginile suprinse de un participant la seara de distracţie.

A.C.

VIDEO:

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/in-piata-ovidiu-totul-e-minunat-pana-la-mancare-si-la-respectarea-legii-318953/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am o singura intrebare ... NU SUNTETI IN STARE SA VA VERIFICATI ORTOGRAFIA INAINTE SA DA-TI UN ENTER?! E trist cand pentru un "articol" de 3 randuri nu esti in stare sa iti verifici ortogtafia .Trist dobi .. TRIST... Este inca bine ca "stiti" sa "scriti" cu diacritice ...
1
1
Idiotul lu peste, acoperisul era tras si avea si pereti in seara respectiva. nu era party in aer liber. se vede inclusiv in imagine
0
1
La margo in oras se fumeaza se se trage pe cur , asta numai vad inspectorii curului? Curand javre de machedoni acum 2 ani erati cu buza umflata ca va inchis ANAFU , curand vin astia peste voi !
2
0
Cu ce e mai buna otrava aia de nicotina decat oxigenul de se inghesuie lumea sa dea bani pe ea?
2
0
Fratelli Mamaia nu are acoperis si nici pereti laterali inteligentilor
1
2
In Olanda se fumeaza iarba in Coffeshop. In rest, baruri, cluburi, restaurante se fumeaza afara in fata localurilor.
0
1
Ce sifoane !!!
1
1
Oricum este o lege cretina. Pana si pe vremea lui Ceausescu existau spatii pentru fumatori si nefumatori. Pe cand introducerea unor legi care sa oblige ascultarea muzicii in casti,ca sa nu deranjeze plantele ornamentale?
7
5
Dovada in imagini???? Pe bune? Ce sa vad? cum se distreaza lumea acolo....mai bine filmai sus...sa vezi ca e trapa deschisa. Iar daca invatai la fizica....Fumul daca ar exista ar urca sus...pe trapa...Offf....antireclama asta! Tocmai asta apreciez la ei...ca nu se fumeaza inauntru....decat tigari electronice.
11
3
Fratelli este singurul club de pe litoral cu autorizatie ISU , asta da stire
5
1
Dar bonuri dau ca vad ca ANAF nu verifica.... eu stiu ca mai scapa si fara
1
4
Localul este in regula atata timp cat are acoperisul retractat!
6
2
Daca ai tupeu vino la lautari ! Te tine ?
3
6
Intr-adevar lucrurile au scapat putin de sub control in Constanta. Niste controale si amenzi usturatoare intr-o prima faza, si daca lucrurile acestea totusi continua, ar trebui inchise sandramelele definitiv.
9
3
Ce va mai doare pwla de fumatori! In Olanda se fumeaza in draci in toate barurile si nu mai plange niciun frustrat. Economia este cu 200 de ani in fata si ne dau la muie din toate directiile, Tara de saraci frustrati, asta suntem din pacate.
9
13
ce fel de creaturi muiste bantuie aceste taverne de garoi cefati ?
17
14
Si in heavens se fumeaza dupa 12 noaptea la greu.. Si nu doar tigari normale, de la intrare miroase a iarba si e plin de Drogati si proxeneti... De fetele de aici nu mai zic nimic... Se vand Pt un suc.
14
3
PARACIOSILOR!
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218