REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

În comparație cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a plecat în SUA cu o cursă de linie: Programul întâlnirilor premierului

În comparație cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a plecat în SUA cu o cursă de linie: Programul întâlnirilor premierului

Replica API 22 septembrie 2019 | 00:00 282

Premierul Viorica Dăncilă a plecat duminică dimineață spre SUA cu o cursă de linie, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice, liderul de la Palatul Victoria urmând să aibă întâlniri cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, dar și cu reprezentanții unor comunități evreiești.

Din delegația premierului Viorica Dăncilă fac parte ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leș, ministrul Sănătății Sorina Pintea, ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu, dar și consilierul personal, Anton Pisaroglu, potrivit surselor citate.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că programul Vioricăi Dăncilă prevedeîntâlniri cu vicepreședintele Mike Pence, cu secretarul Energiei, Rick Perry, dar și cu Steven Fulop, primarul orașului Jersey. Deplasarea premierului de la New York la Washington, pentru întâlnirea cu vicepreședintele SUA Mike Pence, ar urma să aibă loc cu trenul.

Întâlnirile cu reprezentanții comunității evreiești încep cu Ezra Friedlander, președintele Comisiei de Comemorare a Acordului de Pace de la Camp David între Egipt și Israel, apoi Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu David Harris, președintele Consiliul de Administrație al American Jewish Committee, va participa la ”Gala Cină” oferită de Arthur Schneier și liderii Congresului American Evreiesc și ai Congresului Evreiesc Mondial.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că Viorica Dăncilă se va mai întâlni și cu Amina Mohammed, secretarul general adjunct al ONU, precum și cu reprezentanți ai Băncii Mondiale.

Premierul ar urma participe și la o reuniune a Camerei de Comerț Româno – Americane (RACC), condusă de Mark Meyer, la conferința ”Oportunități pentru investițiile americane în România”.

Plecarea din New York va avea loc pe 28 septembrie, iar zborul spre București va avea escală la Istanbul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
speram ca biletul a fost doar duss
0
0
Ea nu merge cu elicopterul ? Ar fi trebuit.....
0
1
DAncila merge cu cursa de line pentru ca are nevoie de insotitor,doar este handicapata
0
2
Votez Dancila dar nu votez FAGABOU!
3
0
Iohannis merge la Caracal sa rezolve problema cu butoiu.
3
0
30 de spp isti dupa ea si nici nu face naveta de la Sibiu la trei coceni de cate ori ii se scoala.Votati Johannis si analizati cati bani a dat statul roman ptr mofturile acestui sas imputit timp de 5 ani de mandat,care munceste cat vrea si cand vrea.Trebuie intai sa analizeze si apoi...ghinion.Si ne mai miram ca se rapesc copii in tara dar noi nu avem ministru de interne ca nu vrea piticu lui klaus deoarece cred care are ceva pitici sau mai multi in capul si moaca lui de vitel.
4
1
Ce vizita privata, doar nu merge la rude sau sa faca un city break peste ocean!
3
4
spre deosebire de presedinte asta nu vede diferenta intre avion si caruta. si oricum cand printesa merge in tara merge cu beliscopteru. prostii cereau autostrada in moldova si ea se duce gest cu elicopterul. acum va spala pe ochii cum va spal eu pe voi. sclavii mei. am inchis tomis sa va arat ce fac pentru pietoni, dar stefan cel mare care este pietonal va cade in cap. mars la vot sclavii mei. sa ma votati ca o swg pt un vot. oricum vine mama si pune 5
5
4
Ptr Dan. In urma comentariului rezulta faptul ca esti mai prost decat o primata.
6
6
Traiasca cepele degerate si Jabba!!!! Traiasca fetele patibulare din psd si cei asociati lor!!! Sunteti de tot rahatul, excrementelor!!!
6
8
Este o vizita privata slugilor..
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920