REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

În Constanța vor apărea MII DE LOCURI DE PARCARE!

În Constanța vor apărea MII DE LOCURI DE PARCARE!

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:11 730

Noi locuri de parcare vor fi înființate în municipiul Constanța, în locul garajelor demolate în ultimele săptămâni, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța. „Conform măsurătorilor, în locul a zece garaje ar putea fi parcate 15 mașini, astfel că terenul rămas în locul acestor construcții va fi reconfigurat și vor fi marcate noi locuri de parcare pentru constănțeni”, transmis reprezentanții municipalității.

Constănțenii au fost somați să demoleze garajele care încă mai stau în picioare, în municipiul Constanța, iar în ultimele săptămâni, Primăria Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, a trecut la acțiune, derulând o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. În locul rămas liber vor fi realizate locuri de parcare. De exemplu, garajele demolate în ultimele săptămâni vor fi înlocuite cu aproximativ 120 de locuri de parcare.

„Numai în ultimele săptămâni au fost desființate peste 80 de garaje. Conform măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcate 15 maşini, astfel că terenul rămas în locul acestor construcţii va fi reconfigurat şi vor fi marcate noi locuri de parcare pentru constănțeni”, au afirmat reprezentanții Primăriei Constanța.

La această oră, în municipiul Constanța încă mai sunt peste 2.000 de garaje, în toate cartierele orașului și toate vor fi demolate. Ceea ce înseamnă că, în locul acestor garaje vor apărea aproximativ 3.000 de locuri de parcare!

Constănțenii care nu se conformează somațiilor primite de la Poliția Locală riscă sancțiuni cuprinse între 1000 și 100.000 de lei, însoțite de măsura desființării, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

F.B.

Sursă foto: Primăria Constanța, Facebook

Citește și: Poliţia Locală a desfiinţat alte garaje din Constanţa

CONSTĂNŢENI, DEMOLAŢI GARAJELE! AMENZI URIAŞE pentru cine nu se conformează!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe cand ii puneti la plata pe cei care ar trebui sa asigure loc in interiorul imobilului dar prefare sa-si tina masinile "la strada"?
3
0
LICITATI LOCURILE DE PARCARE . ACUM SE DAU MOCA LA PRIMII VENITI . SI DE CE PARCARILE AU PRETURI DIFERITE IN ORAS ?
1
1
Moldovenii au plecat de mult, iar in locul lor s-au varsat toti cipanii din jud. Tulcea si nu numai...
12
0
De ce nu se fac locuri de parcare in spic pe B-dul Lapusneanu, prin taierea unei parti din trotuarul prea lat? S-ar crea foarte multe locuri de parcare astfel.
7
4
vise taica,vise in mangalia jumatica a parcelat strada si o vinde la un pret mai mare decat locuinta si masina in sine ,fiind vorba de taxe,unde au fost garaje ori nu s-a facut nimic ori se ridica vile,muiepesede si muiepenele,jumatica fiind de la pnl
5
1
In Spate Dionisie Cel Mic nr53 de 3 ani au demolat garajele ca fac locuri de parcare. Mare vrajeala...de atunci
9
0
Nu inteleg ce aveti impotriva blocurilor aiurea construite..pai nu tot voi cumparati ca disperatii apartamentele respective? Ca v a invatat ceausescu sa aveti spiritul propietatii desii tot voi muriti de foame? Blocuri , cutii de chibrituri, asta vreti asta primiti..nu inteleg de ce va plangeyi de ceva ce sunteti disperati sa aveti..case..apartamente..cat mai multe..cand va duceti la 2 metrii sub pamant. sa aiba restul pt ce sa se omoare. .jalnici..macar taceti mai faceti un imprumut la banca si mancati paine de 1 leu cu ceapa..ca atat sunteti in stare sa ganditi ma..
14
9
Moarte Papacostea Alexandru vinde marijuana la liceu copiilor si conduce fara permis
14
2
Pe str.mircea in loc de 3 masini acum dupa marcare parcheaza 2.s-au pus popici si deci s-au infiintat mii de locuri de parcare.cretinilor
26
1
milioaneeee de fulgi de zapadaa...
19
0
Construim blocuri
21
0
cea mai mare tampenie. Borduri inalte, pomi,trotuare late, stalpisori pe Bucuresti. Stalpi plantati pe trotuare de private.Vai de noi
22
0
Nu, nu se poate! Vrajeala ...
7
0
Iisus al Parcarilor... asa cum cel biblic a saturat o gloata cu 3 paini si 5 pesti multiplicandu-le cu harul sau, asa si Fagadau va pune mana pe usa metalica a catorva sute de garaje si le va face mii sa sature Constanta de ele. Bai, fata de ospatar, intelege ca nu te mai voteaza nici dracu, chiar de ai face si minuni. Desi nu e cazul. Singura minune a ta ar fi sa iti dai demisia. Dar pentru asta iti trebuie onoare. Iar apucaturile tale de laveta denota ca nu ai asa ceva.
26
1
Astai vramajeala mincinosul ui de premar.
16
1
In parcare unde se infunda str Banu Mihalcea spre mare, se desfiinteaza locurile de parcare si s-a retrocedat terenul in vederea edificarii unui bloc de 7 etaje. Beneficiar e PeSeDe rbedeul Tutu Chirondojan !
34
0
pe sos mangaliei la sm3 sunt garaje care ar trebui demolate
12
3
Stai asa ca sau dat locurile alea si pe ele vor aparea blocuri pline de moldoveni
21
4
aritmetica machedoneasca. la 2 garaje standard ipmc scoase nu pachezi 3 masini, doar 3 tico poate. la 4 garaje scoase parchezi 5 masini, adica una in plus. adica 250 de masini in plus. SAU zeci de blocuri, dai draq de fraieri
28
1
Noi unde mai bem tuica si boscorodim gaozul la vecine??
13
3
Papacostea Alexandru vinde amfetamina in Constanta
13
4
Decebal Fagadau sa te duci dracu si tu si toata primaria ta ca esti cel mai prost primar din tara asta , pui borduri si desfintezi locuri de parcare , o sa ajungem sa parcam masinile in maicata si in nevastata , DOBITOCULE
30
6
Desfiintati garajele si imprejmuiti cu piloni sa puteti da amenzi pe indelete!
25
1
Eu,il intreb pe dl primar ,arogant cand incepe sa acopere acel rahat de groapa facut in Tomis III,destinat pentru o biserica.Am inteles ca se face parcare etajata.Sa astupe groapa si sa permita intrarea masinilor pe acel loc.Sa vina sa vada ce se intampla in parcare si atunci cand vine si masina de gunoi.
23
1
stati linistiti ca terenurile sunt deja date si vor aparea blocuri cipanesti
52
0
Vor aparea doar 1000 de locuri pentru ca 2000 deja exista !
26
1
Punem pariu ca in locul garajelor se vor ridica blocuri?
47
1
vor fi milioane de locuri de parcare,ce vrajeala ieftina....ia vezi domn primar langa Apele Romane poti intra pe acel teren si demola garajele??...
32
1
Sa se si amenajeze ceva in locul garajelor. In spatele blocului H11 s-au demolat o parte din garaje dar nici un fel de amenajare. A ramas un teren neasfaltat si cu bucati din fundatia fostelor garaje, daca nu esti destul de atent iti rupi masina in bucatile de beton!
15
1
Am uitat, deja se construieste o cladire cu doua etaje care doar ce a scos din circuit spatiu verde si 5, 6 locuri de parcare !
26
0
Sau ppoate dupa demolarea garajelor, terenurile vor fi retrocedate. Asa cum s-a intamplat in spatele fostului magazin GULIVER. Acolo, unde dupa demolarea garajelor, terenul a fost retrocedat si nu oricum, mai intai a fost a fost mutat gardul Sc 12 B P Hasdeu, apoi au fost deviate contuctele punctului termic din imediata apropiere, pe avarie, ca sa fie bine. A mai ramas aleea si eventual demolarea punctului termic. Cam asa se vede mare demolare a garajelor ce a avut loc acum ceva ani in urma.
41
1
5 garaje str Hasdeu!
15
3
Gara ,poarta 4 ,20 de garaje,cum facem prietene primar?
17
2
Aproximativ 30 de garaje in Inel 2 numai intre strazile Solidaritatii si Dreptatii.
18
4
Vrem PARCARI !!!!!
34
3
Cand rezolvati cu terenul de la O6, str. Soveja. Primaria se lauda dar fce prea putin
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218