REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La EFORIE, TROTUARELE sunt REZERVATE pentru LOCURI de PARCARE! VIDEO

La EFORIE, TROTUARELE sunt REZERVATE pentru LOCURI de PARCARE! VIDEO

Replica API 17 iulie 2020 | 13:37 2524

Trotuarele din Eforie s-au transformat în locuri de parcare! Acest fenomen durează de ceva timp și putem spune că se întâmplă zilnic în orașul stațiune. Deși numărul locurilor de parcare a crescut, se pare că șoferii preferă, în continuare... trotuarele. Sau, pur și simplu, nu sunt îndeajuns de multe locuri de parcare, pe cât de mare este numărul mașinilor. Obiceiul este extrem de deranjant pentru pietoni, mai ales că există șoferi a căror nesimțire este atât de mare încât și-au rezervat locul de parcare pe trotuar.

Odată cu venirea sezonului locurile de parcare nu sunt de ajuns

Prea multe mașini, prea puține locuri de parcare! Cam acesta este fenomenul cu care cei mai mulți dintre eforieni se confruntă zi de zi. Nici bine nu ieși din scara blocului, că nu ai loc să mergi pe trotuar ca un pieton responsabil ce probabil cu toții ne dorim să fim.

Video:

Trebuie să te înarmezi cu tact pentru a depăși coloana de mașini parcate pe trotuar. Iar odată cu venirea sezonului acest fenomen se acutizează, practic numărul mașinilor se dublează iar cel al parcărilor rămâne același.

Ce riscă cei care parchează pe trotuar?

Potrivit legii, oprirea sau staționarea mijloacelor de transport pe alte porțiuni de drum, care nu sunt marcate corespunzător, chiar și cu respectarea distanței de 1,5 metri, este interzisă. Sancțiunea pe care o riscă șoferii care opresc sau staționează neregulamentar este amendă de până la 1500 de lei și patru puncte de penalizare. Vehiculele staționate nu trebuie să blocheze accesul la scări, rampe sau planuri înclinate de bordură, destinate persoanelor cu cerințe speciale.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai da-va draq de projti
1
0
tot cei bun,strazi bune se decoperteaza , se scot bordurile si se pun altele, parcarile dintre blocuri asfaltate se frezeaza aiurea , se toarna asfalt si in gaurile de furnici, se duc banuti multi si fara rost , unde , unde oare????
1
1
Asta e masina unui idiot , tacsu , nelu , alt idiot , a vut sala de jocuri mecanice . Asa parcheaza toata familia . Se lauda ca are pile la primarie . Se pare ca are .
5
0
ca''turisti''in latrina mamaia si alte latrine foste statiuni sunt de fapt drogalaii-dilari si consumatori-care inca pot consuma nederanjati altfel nu vad logica sa dai bani in infectie inconjurati de gipsani makidoni si alti pradatori locali cand cu aceeasi suma stai in alta parte a europei si te relaxezi
2
0
la mare cu 120lei pe noapte si 3 4 personane daca se poate sa consumati apa si curent sa lasati aerul conditonat portit cand plecati la mare si multa mizerie pe 120lei
7
0
Locurile de parcare s au imputinat, intr o zona sunt 2 trotuare unul langa altul, sensuri giratorii total negandite si preturi de mamaia
3
2
parca amedau pe cei care nu lasau 1.5m pentu accesul pietonilor
6
0
Cea mai urata si infecta statiune. Strazi neasfaltate, praf, mizerie maxima, nu locuri de parcare, numai tigani peste tot, pe plaja , in statiune, preturi scumpe, O MIZERIE DE STATIUNE, Nu fiti prosti si va duce-ti in eforie ca va stricati concediul. Mergeti in Neptun, Jupiter, Saturn
8
3
Sa se parcheze pe diguri.
5
1
Montati stalpisori, da-i in pula mea de tartani, sa parcheze unde a intarcat mutu iapa, sa mearga si pe jos.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218