REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În eventualitatea unui nou Război Rece cu SUA, Kremlinul se pregăteşte de tot ce e mai rău

În eventualitatea unui nou Război Rece cu SUA, Kremlinul se pregăteşte de tot ce e mai rău

Replica API 20 martie 2021 | 00:00 1610

Răspunzând la o întrebare despre posibilitatea unui nou Război Rece cu SUA, Kremlinul a comunicat vineri că Moscova a sperat întotdeauna tot ce e mai bine, dar s-a pregătit pentru tot ce e mai rău, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Preşedintele rus Vladimir Putin declarase joi că ar trebui să discute online cu omologul său american, Joe Biden, în următoarele zile.

Biden îşi exprimase recent opinia că Putin este un ucigaş şi ameninţase că Rusia va trebui să plătească pentru amestecul în alegerile din SUA din 2016 şi 2020.

Imediat după aceea, relaţiile diplomatice bilaterale au ajuns la cel mai scăzut nivel de după Războiul Rece. Ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, urmează să se întoarcă sâmbătă la Moscova, unde a fost chemat pentru consultări cu privire la viitoarele raporturi între cele două puteri.

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a confirmat vineri că propunerea de dialog a lui Putin rămâne deschisă, oricând îi convine lui Biden, dar nu pe termen nelimitat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa declansat deja de citiva ani ,lumea nu realizeaza.De data asta rusii doresc spatiu vital.
1
0
nu il lasa pe ucigasul putin sa faca ce vrea el !!! El e un pielea pulii care din pacate are arma nucleara si novicioc. In rest mimic !!!
1
3
de cand au luat rusii Crimeea, americanii n-au stat si nici nu stau linistiti, are sa se intample ceva, dar problema este ca nu se intampla nimic pe teritoriul lor, totul se intampla pe alte teritorii, americanii stau linistiti si nederanjati de nimeni in tara lor, si se razboiesc in tarile altora, daca are sa iasa un conflict pt Ukraina si Crimeea, foarte probabil sa fie implicata si Romania, ca americanii aici au facut multe structuri, la Deveselu, Kogalniceanu, etc
2
0
Asta ne mai lipsea, sa se declanseze un razboi rece intre SUA si Rusia si noi sa fim la mijloc.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367