REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

În faţa magistraţilor pentru înşelăciuni pe bandă rulantă

În faţa magistraţilor pentru înşelăciuni pe bandă rulantă

Replica API 3 octombrie 2015 | 00:00 458

Ţepe

Ţepe

Vasile Lungu a fost trimis în judecată pentru înşelăciune, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa pe 1 octombrie anul curent. Din câte se pare, individul a înşelat mai multe firme, ajungând şi în atenţia DRGFP Galaţi prin AJFP Constanţa. Este vorba despre societăţi comerciale, unele dintre ele având sediul în Constanţa.

Spre exemplu, SC Tecro Therm SRL (parte civilă în dosar), cu sediul la malul mării, pe strada Amurgului, administrator fiind Cristian Olteanu, are ca domeniu de activitate vânzări materiale şi echipamente pentru instalaţii termice, aer condiţionat etc.. Lista părţilor civile continuă cu SC Axa Trading Grup SRL prin reprez legal Filica Bercu, cu sediul pe strada Mihai Viteazu din Eforie Sud şi care are ca obiect de activitate instalaţiile sanitare.

Următoarea este SC Intfor SA, care a dezvoltat activitatea de bază reprezentată de producţia de ţevi din oţel. Ajungem şi la SC Neochimiki România SRL, care se ocupă cu importul şi distribuţia de alimente şi băuturi, UbiMedia SRL, cu sediul în Galaţi, care deţine un depozit de 1.400 mp destinat produselor pentru industrie alimentară, un depozit de 250 mp destinat produselor industriale şi un depozit în aer liber de depozitare a produselor lichide vrac, de aproximativ 1000 mp şi SC Delatreid SRL prin reprezentant Traian Vasile Duca, furnizor de agregate frigorifice.

Parte vătămată în dosar s-a constituit SC Newexco Distribution SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Interioară 3, care se ocupă cu comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare. Potrivit informaţiilor noastre, Lungu Vasile ar fi comandat produse pe care le-ar fi achitat cu file CEC fără acoperire.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218