REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În Hotelul Doina din Mamaia se face un SPA şi încă un restaurant

În Hotelul Doina din Mamaia se face un SPA şi încă un restaurant

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:00 1094

Patronii hotelului Doina s-au decis să investească mai mult în afacerea lor și să o adapteze la noile cerințe. Astfel, firma S.C. Complex Doina S.A, a depus un memoriu de prezentare în vederea obținerii autorizației pentru proiectul „Modernizare, recompartimentare corp c2 existent parter și transformare corp c4 existent sp+p în S+P+1E, în limita indicatorilor urbanistici aprobați, organizare de șantier, complex Doina statiunea Mamaia”.

Prin proiect se propune modernizarea și recompartimentarea corpului C2 –receptia și supraetajarea corpului C4-restaurant din cadrul Complexului DOINA. La Corpul C4 existen cu regim de înălțime Sp+P se vor efectua lucrări pentru a se realiza un regim de înălțime Sp+P+1E. Corpul C4 propus cu regim de înălțime S+P+1E va cuprinde: extindere subsol, unde va functiona un centru SPA - diverse cabinete SPA, amplasare aparate; extindere și modernizare parter (unde va functiona un restaurant de aproximativ 236 locuri si o piscina de aproximatin 10x20 m); realizare etaj 1 restaurant cu aproximativ 250 locuri.

Modificarile aduse construcției existente corp C2 sunt nestructurale și vor consta din: recompartimentarea spatiilor existente, refacerea pardoselilor și înlocuirea finisajelor; refacerea acceselor în clădire; refacerea finisajelor de pe pereți și tavane; refacerea instalațiilor electrice; montarea unor sisteme de climatizare; refacerea pardoselilor și înlocuirea finisajelor pentru pardoseala, pereți și tavane în grupurile sanitare; termoizolarea pereților exterior și refacerea hidroizolatiilor exterioare.

Modificarile aduse construcției existente corp C4 sunt structurale și vor consta din: înlocuirea și transformarea tramei structurale, potrivit expertizei tehnice de rezistență; extinderea subsolului existent parțial; extinderea parterului până în limita teraselor existente; etajare cu un nivel (1E) a zonei extinse a parterului; refacerea acceselor în clădire; înlocuirea suprafețelor vitrate prin adoptarea unor soluții tip termopan cu minim 3 foi de geam.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot ce e cu piscina si pt. iarna e binevenit poate si preturile sunt mai mici decat dincolo!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108