REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

În Hotelul Scorillo, piţipoancele fac videochat

În Hotelul Scorillo, piţipoancele fac videochat

Replica API 30 noiembrie 2011 | 00:00 468

Ia uite ce surpriză au avut mascaţii, la o acţiune care îl viza pe Bosânceanu:

Ia uite ce surpriză au avut mascaţii, la o acţiune care îl viza pe Bosânceanu:

Luptătorii Serviciului de Intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, mai popular "mascaţii", au avut ieri o zi plină: dimineaţa au descins pentru un cuib de hoţi, iar seara, pentru divertisment, au dat buzna peste domnişoarele care nu au post şi odihnă niciodată. Le-am putea denumi prostituate, numai că sexul oferit de ele este unul virtual, pentru sărmanii care se excită în faţa calculatoarelor.

În fine, partea cea mai amuzantă a acţiunii mascaţilor este că ei fuseseră solicitaţi în misiune pentru cu totul altceva, şi anume să împiedice eventuale manifestări recalcitrante pe parcursul verificărilor pe care Parchetul le face în privinţa construcţiilor ridicate cu încălcarea legii de către afaceristul George Bosânceanu. Nu mică le-a fost surpriza oamenilor legii când, la unul dintre hotelurile lui Bosânceanu - Scorillo, situat pe bulevardul Tomis, la doi paşi de Primăria Constanţa - au dat peste o grămadă de dudui dezbrăcate, ocupate să-şi introducă diverse obiecte în anumite zone ale trupurilor, pentru plăcerea clienţilor internauţi. La vederea poliţiştilor şi a procurorului, fetele au intrat în panică, gândindu-se, logic, că este vizată activitatea lor. Nici gând! Au fost lăsate să-şi vadă de... munca lor, în camerele frumos aranjate, pentru că verificările erau legate de construcţia în sine. Reamintim că George Bosânceanu este cercetat într-un dosar bazat pe sesizările inclusiv ale Primăriei Constanţa, privind ridicarea mai multor imobile fără autorizaţii de construcţie. În cursul zilei de ieri, Bosânceanu a fost "călcat" la cele trei locaţii aflate în ilegalitate: Hotel Histria din Mamaia, Hotel Scorillo şi încă un imobil situat pe strada Străjerului. Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614