REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În lipsa cluburilor, DISTRACŢIA şi FIGURILE s-au mutat în PARCĂRI şi pe ŞOSELE

În lipsa cluburilor, DISTRACŢIA şi FIGURILE s-au mutat în PARCĂRI şi pe ŞOSELE

Replica API 25 mai 2020 | 00:28 13726

Trei accidente au avut loc în noaptea de sâmbătă, 23 mai în Constanța în decurs de trei ore. La o săptămână după relaxarea restricțiilor și implicit, începutul stării de alertă, totul a revenit la normal în marile orașe. În Constanța distracția s-a mutat în parcări și pe șosele. Weekend-ul acesta a debutat cu o serie de accidente în lanț la doar câteva minute distanță. Nici nu reușeau oamenii legii să anunțe un accident, pentru că altul îi lua locul la câțiva kilometri distanță.

Brusc, în fiecare noapte din week-end dispare ideea existenței coronavirusului, iar oamenii nu pot renunța la vechile metehne. O liniuță în parcare, bârfele alături de prieteni în cele mai vizitate locații din oraș și distracția poate începe. Normalitatea se instalează din nou pe străzile Constanței.

Mamaia Nord, Lake View și Aqua Magic, zonele producerii accidentelor

În jurul orei 19.50, un bărbat de 21 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord, dinspre Constanța către Năvodari și ajungând în zona unui sens giratoriu, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga, a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere, de 18 ani.

Un alt accident rutier a fost înregistrat la Constanța, sâmbătă, 23 mai. Mai exact, în jurul orei 22.45, șoferul unui autovehicul a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina, pe bulevardul Mamaia.

La puțin timp după miezul nopții, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în Mamaia, în zona sensului giratoriu de la Aqua Magic, acolo unde un autoturism s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite, dar nu au rămas incarcerate.

Parcările constănțene, atracții de weekend pentru tineri

Menționăm că parcările de la Cazino, zona Pescărie, Lac (Parcul Tăbăcărie), cartierul Santa Maria Bay (zona Faleză Nord) și cele din stațiunea Mamaia se aglomerează în fiecare weekend, deși în contextual stării de alertă sunt prevăzute încă măsuri de distanțare socială, grupuri de maximum trei persoane, plus alte restricții aflate încă în vigoare în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a legii.

Citește și:

S-a dat startul sezonului de ‘LINIUȚE’? VAL de ACCIDENTE RUTIERE în MAMAIA!

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce zici coaie sa im iau si eu asha masina?
1
1
bai pishati in ploaie care n ati muncit o zi si v ati trezit ccu masini din bani furati de la parinti: ma pish pe voi si va bat de va kkati pe voi! kktilor de 2 lei 50! c plm ! s a umflat malaiu in voi? pe c va umflati kktilor? ca ... plua valoare! hai, la kkat!!!
2
7
N-are nicio legatura valoarea masinilor cu compartamentul lor. Pot sa aiba masini de sute de mii de euro si sa fie respectuosi, pot sa fie ghiolbani. La fel si cu masini ieftine, ca sa nu mai zic ca cei mai multi miliardari au chiar masini care la noi ar fi de "saraci". Aici e vorba doar de respect, educatie si ratiune. Si nu prea o au... Ei cred ca totul este o gluma si pe ei nu ii loveste nimic, restul fiind "fraeri"
7
4
vai de steaua voastra de reporteri sau jurnalisti ce sunteti, mancati cacao, se fura bani din tara, se fwte popa cu popa in anus, dar nu, fix parcarile sunt problema sa va puna naiba sa va vad vreodata ca imi faceti mie poza ca va calc in picioare
10
7
Ce figuri ?? Toate masinile alea la un loc fac zece mii de euro
16
2
Derbedeii pot fi potoliti pri amenzi usturatoare. Cocalarii care-si ambaleaza tigaiile in oras trebuie amendati pentru tulburarea linistii publice. Civilizatia in orasul asta trebuie facuta cu amenzi uriase. Daca nu sunt platite in 30 de zile, maimutele sa fie scoase la munca in folosul comunitatii. Constanta este un focar de melteni, un oras fara politie, fara o administratie capabila sa instaureze linistea, legea si ordinea. Suntem prizonierii nesimtitilor. Poluarea generata de aceste specimene imbecile a facut din urbea noastra o cocina zgomotoasa.
15
7
Tembelii fac ce stiu. Daca era chiar o pasiune,isai aratau talentele acolo unde se face asta in mod organizat,nu haotic. Cum ar fi ca si pasionatii de tir sa inceapa sa traga pe dupa blocuri,pe strazi? Sau boxerii sa-si dea la mufa prin piete .Tembeli care merita amendati mai ceva decat cu cei 20 000 de lei pentru cacaturile de masti si declaratii ca-ti cumperi sampon si tigari completate gresit.
16
3
E vorba de pasiune, nu de impresionat
9
26
au bagat si ei de 20 lei benzina si au iesit ca e duminica sa impresioneze proaste
43
2
Si politia aseara, langa bloc, 00-15 P- Ati fost avertizati de multe ori,nu v-ati potolit, s-a primit o sesizare. Cartea de identitate, va rog, pentru amenda, sunteti si 6 persoane.. D1-Eu am venit de 5 min, nu e corect sa iau amenda. Doar pentru ca o singura persoana retardata ne reclama... D2-Eu vin aici de cand eram mic. Nu deranjam pe nimeni-sic. Suntem 3 cu 3... D3- Eu n-am buletinul la mine. Si de ce sa ma legitimez? Dvs de ce nu va legitimati? P- Va dau doar un avertisment verbal. Normal? Judecati singuri.
15
6
sugatoarele nu mai au cui sa o suga si drogatii nu mai au marfa. Aseara am muit-o pe Anastasia makidoanca care ta-su este la ANAF. Mama ce mi-a mai supt-o . . . . . . profesoara ce mai !!!
16
5
Numai OPELuri in parcarile alea!
11
8
Locuri cunoscute de tras pe nas si aruncat gunoaiele pe jos.
30
3
Trebuie si ruptii in cur sa aiba o modalitate de a se distra, lasati-i in pace.
29
1
jurnalistii de la replica niste orfani saraci ca de obicei
18
20
Ce-s cu tomberoanele alea din bulgaria? Mai usor bombardierilor.. poate vin cu abt-u acolo si va las fara iubite
36
6
Noroc cu parintii securisti, de la anaf sau de la primarie.
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367