REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

În Mangalia, copiii se ÎNGHESUIE, ca SARDINELE, în MICROBUZ

În Mangalia, copiii se ÎNGHESUIE, ca SARDINELE, în MICROBUZ

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:00 1440

Odată cu începerea anului școlar, mijloacele de transport în comun au devenit neîncăpătoare atât pentru elevi cât și pentru părinți. Dar iată că, nu numai transportul în comun este aglomerat ci și autobuzele școlare. În Mangalia, în autobuzul care deservește Școala nr 2, la ora 12, se înghesuiau circa 20 de copii plus câteva mame.

După cum se vede şi în imagini, în microbuz erau îngrămădiţi mult mai mulţi elevi, unii nepurtând nici măști, de distanțare socială nemaiputând fi vorba. Scene de genul acesta se întâmplă aproape zilnic, reprezentând un risc atât pentru copii cât și pentru adulți.

Părinții sunt din ce în ce mai nemulțumiți deoarece sănătatea copiilor este pusă în pericol zilnic, unii find pregătiți să nu își mai lase copiii la școală. ”Nu mai suport. În fiecare dimineață aceeași poveste, autobuzele supraaglomerate, copiii trebuie să stea în picioare, unii nu poartă nici mască, poate că ar trebui să fie mai multe autobuze astfel încât să nu mai fie asemenea aglomerație” a declarat un părinte nemulțumit, pentru Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a dus padurea Comorova cu iorgus, murad si stoe felix. O sa fie acolo un munte de betoane. Baietii astia nu isi doresc decat terenurile care au mai ramas in Mangalia, dupa ce a praduit iorgus aproape tot.
2
0
Aia stau la Fruviileg au 7 km de mers
0
0
Au ajuns arabii sa conduca in Romania .... Halal tara !!!!
3
0
mangalia are trei statii de autobuz.copiii drogalai au de mers max o statie,dar sint prea puturosi si parintii prea prsti,asa ca se inghesuie si blocheaza circulatia cu drogalaii adormiti care nu se pot trezi cu juma de ora inainte,sa mearga pe jos.Si te miri ca voteaz pesedeul dupa aidAca atoti ii duce mintea. se pregateste borfasul iorgus si arabul sa defrisezece a mai ramas,sintstatuti de furat,iai iorgus a cotizat la judecatori terenuri casa.l albeasca.
12
2
marca Radu Cristian.......
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102