REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În mașina personală TREBUIE să PURTĂM MASCA

În mașina personală TREBUIE să PURTĂM MASCA

Replica API 5 august 2020 | 19:53 6693

Șeful DSU, Raed Arafat, arată că purtarea măștii este obligatorie, inclusiv în mașina personală. El a dat ca exemplu momentul în care luăm în mașină un vecin sau un prieten și a explicat că atunci este obligatorie purtarea măștii de protecție.

„Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Și în cazul călătoriei cu taxi,este valabilă aceeași măsură, a adăugat șeful DSU. Potrivit acestuia, folosirea autoturismului personal este de preferat.

„Faptul că oamenii au ieșit cu mașinile personale este un lucru bun, pentru că nu aglomerează transportul public în comun, în același timp, normal că asta înregunează circulația, dar de fiecare dată pentru fiecare chestie există un avantaj și un dezavantaj.”, a mai spus Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai bine ar fi sa-ti pastrezi opiniile pentru tine!!!
1
0
Sari calu cu bolta si o sa cazi. Adica iti inviti vecinu mananci cu el iti este coleg de serviciu, stai la o bere cu el dar cand esti in masina pui masca. Aia de la guvern care beau impreuna nu se temeau? La Rares Bogdan la paranghelie 100 persoane nu s-a imbolnavit niciunul...pai daia n-are ursu coada.
2
0
i-a mers bine cu psd-ul, acum ii merge bine si cu pnl-ul, s-a prins ca romanii-s prosti si poate sa-i calareasca.
5
1
Arafat a spus...sau scrie in lege? Face legea Arafat?
5
0
Cand fac poza de pasaport,pot sa dau jos masca?Sau cand mananc?
3
0
Si cand o futem pe mata ne trebuie masca?
6
2
Comentarii de romani
4
7
Nationalisti iubitori de patrie pe aici care muncesc la firme straine, numai comentaci cocalari si sparti
2
8
Cand iti dau la MUIE porti masca.MUIE ARAFAT SA ITI IAU IN PULA TOT PENELEUL...ORDINARILOR
11
6
O. Sa pun masca. Pe. Pula sa o vezi. Tu
13
2
mars ma, nu vrei sa dormim cu masca.. tu va n gura de jeguri peneliste
13
2
Arafat, Murad, Haisan, Klaus, Gelil , baaaaiii voi chiar nu va dati seama cui am devenit sclavi ?
15
2
Dl.ARAFAT, este om de afaceri, medic nu cred ca a fost. A infiintat SMURDUL ca pe o afacere bani sa iasa si influienta. Vezi achizitiile in cadrul acestei societati conerciale cu salariati bugetari. .Metodologiile si racticile de lucru le-au facut medicii si alti specialisti din cadrul SMURD., nu marele dr.Arafat. Unde a practicat acest medic si ce bolnavi a vindecat? Acum este mare specialist in domeniul COVID 19. Vad ca o arde si in politica este chiar de neinlocuit?
16
3
Raed arafat sa mai suga ciocanu , nu exista infectari decat in romania , in olanda nu e nici un fel de restrictie
16
7
Nu ne mai strangeti de c.o.a.i.e. Suntem in lanturi pshice deja. Incercam sa ne respectam si sa fim civilizati dar pana la spatiile personale. Aici facem ce vrem. Va mirati ca se injura in halul asta. Nu imi permit sa injur asa dar sunt de acord cu ei.
20
4
Trolli pizdisti prin zona! Sa le dam mumu!!!
7
9
la tine este obligatoriu sa porti masca, risti sa te paraseasca si ultimul neuron .Asa mai ai o sansa sa-l gasesti captiv in masca !
7
8
dar de ce nu ma obligi sa port masca si cand ma fwt cu nevasta in pat. esti un dobitoc, asta esti
14
11
Daca ai opel nu trebue masca
7
10
Arafat ar trebui sa fie evaluat psihiatric, la fel, si Tataru. Multi bolnavi, putini pacienti!
17
10
Astuia ii trebuie un control la Palazu
12
10
Hai sa nu exageram
13
9
Faptul ca nu esti obisnuit sa respecti niste amarate de reguli duce pur si simplu la anarhie Chiar daca nu crezi nu te costa nimic sa porti masca Eu i-mi cer dreptul de a fi sanatos si protejat
14
15
IA MAI SUGETI VOI PULA CU COVITU VOSTRU . MANIPULATI ORDINAR LUMEA SI II DISTRUGETI PSIHIC . NU MAI SPUN CA PE MULTI II NENOROCITI FINANCIAR . ATI LASAT O GROAZA DE OAMENII PE DRUMURI . SI CA SA PUNETI CAPAC LE DATI AMENZI CARE SA II PUNA IN GENUNCHI DEFINITIV . ASTA VRETI PANA LA URMA . DISTRUGEREA FIINTEI UMANE SI CINE INDRAZNESTE SA SE OPUNA , PEDEPSIT PENTRU CA ISI CERE DREPTURILE . UITE CA EU VA TRAG LA MUIE SI NU O SA RESPECT MIZERIILE VOASTRE . LUCREZ CU FOARTE MULTI OAMENII SI NU AM AUZIT PE NIMENI CA SAR FII INBOLNAVIT SAU RUDE DE ALE LOR . CUM MAMA MASI SE FACE CA NICI EI NU AU AUZIT
26
12
Astia de mai jos au un comentariu tipic balcanic de genul,"du-te bai in pl. mea" .Toti sunt mari cunoscatori,"comici",vorbareti nevoie mare,siguri pe ei dar in realitate toti sunt niste idioti.Si ne mai miram de ce traim in mocirla.
18
16
lui mata la pizza o masca
6
11
Mai sugene arabule.bagatiai in mata..
16
13
Mai du-te ba arabete prost si lasa-ne in durerea noastra!
17
13
Dar cand fac secs cu nevasta?
16
8
Ba du-te-n plm cu masca ta
13
9
Ar fi bine s-o purtam si noaptea, cand dormim...La ce sa ne asteptam din partea ta????!!!!!
19
9
Ba pe-a ma-tii, nazistule arahat!
16
12
Cine este acest Arafat care ne tot ingradeste pe zi ce trece drepturile...hmm un neamt, un ungur si un musulman...rau am ajuns..
20
8
Ia mai du-te in pula mea!
22
8
4M pentru acest inteligent ASIMPTOMATIC
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367