REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

În Medgidia a început furnizarea căldurii. Doar pentru cei cu DATORIILE LA ZI

În Medgidia a început furnizarea căldurii. Doar pentru cei cu DATORIILE LA ZI

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:00 229

Locuitorii municipiului Medgidia sunt nemulţumiţi: deşi a venit frigul, ei încă nu au căldură în locuinţe! De cealaltă parte, administraţia locală dă asigurări că va rezolva această problemă în câteva zile. „Vinovată” pentru situaţie ar fi SC Apollo Ecoterm, care nu este la zi cu datoriile către furnizorul de gaze. În realitate, este un adevărat cerc vicios: oamenii acuză administraţia locală, administraţia locală presează Apollo Ecoterm să furnizeze căldură, deşi... toată lumea cunoaşte că sunt datorii. Datorii de la Apollo Ecoterm către furnizorul de gaze şi către proprii angajaţi, iar Apollo Ecoterm are, la rândul ei, de recuperat bani de la abonaţi!

Administraţia locală a precizat, în cursul zilei de ieri, că va începe furnizarea căldurii, dar numai pentru asociaţiile de proprietari unde au fost achitate datoriile. „Avem datorii către furnizorul de gaze naturale, întrucât şi noi avem de recuperat un debit de 900 de mii de lei de la asociaţiile de proprietari. Sunt restanţe adunate de 2-3 ani”, a declarat Constantin Dima, director Apollo Ecoterm Medgia.

Începând chiar de ieri, după ce lumea s-a scandalizat iar situaţia a fost prezentată, pe scurt, în „Replica”, Apollo Ecoterm a început furnizarea căldurii către Cartierul de Nord, mai exact către următoarele blocuri şi scări de blocuri care şi-au achitat restanţele din anii trecuţi: blocurile cămin lot I, asociaţia A1 nord, asociaţia A3 nord (A, B şi C), A7, A10, asociaţia B1, B2, sc. B, B3, C1 MapN, C3, D1, D3, D4 (sc. A , C şi D), D5 şi E1.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrem sinoi coldura cei de la blc b1 ,strada rahovei .specific ca asociatie nu avem datori .ni sa promis ca se da drumu la caldura si nu sa dat.....vrem caldura
1
0
Mai putin important este cum il cheama pe directorul Apollo...Sefa sefelor, cea care conduce societatea este vicea vladescu. Din cauza ei aceasta societate este sub sechestru, directorul babos anchetat penal, din cauza ei nu se platesc salariile angajatilor si nu se furnizeaza caldura in ora. Domnule Primarm schimbati viceprimarul URGENT
2
0
Foarte bine,la aia care na platit sa le dea la muie
1
0
In Medgidia nu sunt bani de salarii. La Apollo nu s-au luat banii de aproape trei luni. Situatia e catastrofala.
3
0
Numele directorului societatii Apollo Ecoterm SRL este Constantin Sima, nu Dima.
1
3
Primar ????
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218