REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În Negru Vodă, cel mai mic oraș al județului Constanța, se vor face investiții noi

În Negru Vodă, cel mai mic oraș al județului Constanța, se vor face investiții noi

Replica API 20 august 2018 | 21:23 266

Prin fonduri europene sau guvernamentale s-au făcut investiții în orașul Negru Vodă în ultimii ani, iar proiectele nu se opresc aici.Se dorește modernizarea prin reamenajarea spațiilor verzi și reamenajarea circulațiiei pietonale a unor străzi din oraș, domeniul instrastructurii a fost un domeniu în care nu s-a investit îndeajuns.

Sursă foto: adevarul.ro

Suprafațele aferente amplasamentul propus pentru lucrările de intervenții, actualmente degradate, neîntreținute, sunt în imediata vecinătate a zonelor rezidențiale de blocuri și case de pe străzile Platformei, DJ391, Cerchezului, Stadionului, Șoseaua Constantei, Gladiolelor și Mangaliei, fiind tranzitate frecvent de utilizatori.

Suprafețele propuse spre reabilitare sunt relativ plane din punct de vedere topografic și se compun din alei pietonale realizate din paviment din pavele prefabricate, încadrate sau mărginite de spații verzi, cu excepția străziilor Platformei și Gladiolelor, unde datorită lățimii reduse al străzii nu există spațiu verde.

S-a propus acest proiect, pentru că, pavimetul existent se află într-o stare de degradare, unele pavele sunt sparte iar pe alocuri cresc buruieniile invazive printre rosturi, momentan se face erbicidarea repetată a acestora.

Un alt proiect foarte important vizează construirea unui ansamblu de locuințe sociale.Terenul pe care se dorește construirea acestor locuințe, este în domeniul privat al orașului Negru Vodă, mai exact pe strada Platformei nr.1, având o suprafață de 14.000 metrii pătrați.Amplasamentul se află în partea Vestică a orașului, fiind liber de construcții și nu este împrejmuit.

Tinerii locuitori ai orașului se vor bucura de un Centru pentru tineret, un alt proiect important.Amplasamentul studiat se află în partea Estică a orașului, iar terenul pe care se dorește construcția are o suprafață de 6.934 metrii pătrați.

Centrul va avea un etaj, parterul o sa cuprindă o sală multifuncțională ( pentru festivități, evenimente, atelier de lucru), cabinet multifuncțional de consiliere, open space, spații administrative, sală de muzică, bazin de înot, sală fitness, camera de prim ajutor plus amenajările exterioare, iar la etaj se vor găsi, sală de arte, sală de abilități. sală de dans și anexe.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alte pavele???? Pai alea facute de Nicolin ce au? Primare, n ai fost in stare nici sa dai cu var ce a construit Nicolin!
2
0
are dreptate cetateanul primarul e sluga familiei Corbu, nu a facut nimic de cand este primar.
2
0
MINCIUNI.....au trecut 2 ani decand SLUGOIU a venit la primarie si nu s a facut NIMIC,NIMIC .Acum ne minte cu ce va fi,adica cu nimic. O sa fie nevoie in cateva luni ca PRIMARASUL SLUGA sa ceara voie NUTEI CORBU sa mai intre in primarie.HUOOOO SLUGA LIBIDINOASA CE ESTI.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367