REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În numai două zile - Poliţia Locală Constanţa a aplicat aproape 500 de amenzi

În numai două zile - Poliţia Locală Constanţa a aplicat aproape 500 de amenzi

Replica API 6 decembrie 2018 | 01:31 406

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, în doar două zile, în perioada 3-4 decembrie, 413 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 81.095 de lei.

Printre neregurile constatate în ultimele 48 de ore se numără: 44 de abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale; 33 de abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartierele de blocuri sau case; 123 încălcări ale legislației rutiere; 5 abateri pentru nerespectarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța; 81 sancțiuni pentru ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata.

"Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142 (WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!", se arată într-un comunicat de presă.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
constanta este alcatuita de fapt din fetesti,satele invecinate de pe langa vaslui,periferia medgidiei... si sa nu uitam baieti din cobadin cu bun simt. Ce rezultate sa ai... doar nu vrei cultura,ecologie
1
0
Politia locala VINDE TIGARI DE CONTRABANDA IMPREUNA CU BISNITARII IN PIATA TOMIS 3 TREBUIESC AVANSATI SI PREMIATI DE PRIMARIE ETC.
1
0
mi se pare mie,sau individul din imagine,seamana leit cu betivul VILAU..care este mare smacher la politia locala CERNAVODA...individul care i s-a dat o condamnare de 2 ani,ca si-a maltratat amanta..asta-i ROMANIA...si voi vreti sa vi se faca dreptate...cine???betivii din politia locala ???
1
0
comandantului ii expira mandatul!
0
0
in sensul rau nicidecum turistic.din pacate.Cacatul liviu a detonat acest aparat represiv platit regeste,ca sa apere votantii psd mai tuciurii si sa amendeze tot oamenii care muncesc.
7
0
Sa vina sa-i ia sunt nebuni irecuperabili au blocat cu tarusi peste tot Mihaileanu,Grivitei sa te invarti ca un coi intr-o galeata in piata pe unde intri tot pe acolo trebuie sa iesi dar nu incap doua masini simulta.Vai mama voastra prostani cu sistematizarea voastra.Tot gasim noi un procuror DANA sa-l deranjeze geniul vostru creator!
3
0
marian, suna la 112..se rezolva foarte repede
0
3
In park la Capela Militara au disparut in 10 zile 27000 de pungi de plastik pt mizeria cateilor ... au fost luate de oameni de bine sa-si bage carnea la congelator ... are vreo importanta ca sunt pensionari , bisnitari sau academicieni ??? RUSINE !!! ... astia suntem noi ...
7
1
niste penali nu stiu cum sa isi scota salariile amendeaza pensionari si asociatii de locatari , dar nu prind bisnitarii de tigari din grivita si tomis trei, iau spaga de la aia, si de ce primaria nu face locuri de parcari prin cartiere ca se poate ,cele vechi sau facut de ciao acum 50 de ani
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367