REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

În PARCAREA centrului comercial TOM se vând PARFUMURI CONTRAFĂCUTE

În PARCAREA centrului comercial TOM se vând PARFUMURI CONTRAFĂCUTE

Replica API 5 august 2020 | 00:00 1445

Parfumuri de “firmă”, aproape identice cu cele originale în ceea ce priveşte aspectul, pot fi achiziţionate la jumătate de preţ de la diverşi indivizi care se plimbă nestingheriţi prin parcarea unui centru comercial din oraş. Prezentate frumuşel ca fiind de firmă şi de calitate superioară, doar un ochi de expert şi-ar putea da seama de “scamatoria” făcută.

Mai mulţi bărbaţi au fost surprinşi în parcarea centrului comercial Tom, în timp ce se plimbau printre maşini cu sacoşile pline de parfumuri contrafăcute, căutând clienţi dornici de a le cumpăra.

“Două parfumuri la preţ de unul”

Un Tânăr a încarcat să vândă parfumurile contrafăcute unei femei după ce a abordat-o din mers, în timp ce aceasta îşi ducea cumpărăturile la maşină:

“Nu vrei un parfum, frumoaso? Două la preţ de unul!”, a fost oferta făcută de către individ. În imaginile suprinse, acesta poate fi observat cum trece de la o persoană la alta, prezentând gama de produse, însă fără rezultat şi fără urmă de profit.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar politia s-a sesizat sal prinda pe baiatul ala sa spuna cu cine mai lucreaza?
1
0
a be siscooo iti ia astia mancarea de la gura
1
0
Pai normal ca acum vand prin parcari, ca in spitale nu mai pot intra, acolo era principala piata de desfacere!
1
0
Nici produsele vandute legal cu nume celebre nu sunt ce erau originalele,doar ca vanzarea fiind legala,statul incaseaza taxele aferente. Romanii nu mai stiu cum e sapunul,deodorantul,parfumul original sub denumirea Rexona,Lux si altele. Ca si la tigari ,romanii dau bani pe brand si aspect estetic,calitatea lipsind complet.Am ajuns sa nu-mi mnai pese de traficantii de stifturi,oricum ca iau bani niste traficanti,ca alti ticalosi cu acte in regula,tot pacaliti suntem.
1
0
cu astea faci si boli de piele
3
0
ba taranilor,toata lumea stie ca sint cotrafacute.Si vinzatorii iti spun lucrul asta.Ce va faceti daca sint cumparate de panaramele de la sephora,etc,amestecate cu putin parfum adevarat si vindute drept parfumuri originale,asta v.ati intrebat desteptilor??
3
3
Si la Vivo in parcare
3
0
Din Turcia aduse cu 1,2 ori 3 dolari bucata , fakeuri ...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218