REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

În perioada carantinei, persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații DGAS Constanţa

În perioada carantinei, persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații DGAS Constanţa

Replica API 21 noiembrie 2020 | 23:00 2050

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat vineri, 20 noiembrie a.c., Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile ce se impun în urma decizie C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța pentru 14 zile începând cu ora 20:00 în această seară.

Având în vedere că accesul în localitate va fi restricționat, persoanele care sunt nevoite să străbată orașul o pot face pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând de la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe șoseaua Mangaliei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și DN 39E. Ruta de tranzit a fost stabilită de S.C. Confort Urban S.R.L. împreună cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Căsătoriile vor fi oficiate în prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate.

Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței.

Colegiul Farmaciștilor Constanța va fi informat cu privire la obligativitatea asigurării aprovizionării cu medicamentele necesare tratamentului uzual al populației prin unitățile farmaceutice.

De asemenea, se atrage atenția că potrivit Institutului Național de Sănătate Publică „orice persoană care a purtat masca/echipamentul de protecție corespunzător și a respectat distanțarea fizică NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”.

Primăria recomandă cetăţenilor să respecte măsurile de distanțare și igienă.
A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce atat tam- tam cu aceste tichete care practic nu au nicio valoare in ziua de azi 50 de lei ce drau iti cumperi 1 luna de zile din ei? Reduceti dracu hartogaraia si birocratia. Completez formularul descarcat,faci rost de usb,te duci la copiator prostul de acolo nu stie sa descarce documentul completat de pesite-ul primariei.Au in baza de date pensionarii,inregistrati ca fiind pensionari,le cunoasteti veniturile...Trimite-ti-le dracu cele 8 cupoane cate sunt pe an si nu va mai bateti joc de ei.Oricum multi nu vor primi aceste cupoane ca nu au calculatoare si unii nici nu vor sti de ele .
7
0
MINCIUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
0
nu mai scrieti prosti...... cautat pe cineva pe Unirii pentru o problema cu un batran .....mi-a zis paza ca sunt toti in munca la domiciliu...... Na pachete!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614