REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

În plin val 5, o secție ATI Covid închide

În plin val 5, o secție ATI Covid închide

Replica API 20 ianuarie 2022 | 01:21 865

În plin val 5, o secție ATI Covid performantă se închide. „Vom intra în istorie drept cea mai modernă și performantă secție ATI Covid din România pe care s-a pus lacătul”, este anunțul primarului din Mioveni, Georgescu Ion, notează Mediafax.

„Ferește-ne Hipocrate de prieteni! În secția ATI a Spitalului Mioveni se duc lupte reale pentru viață. După un an în care au fost martorii unor drame, în care au oscilat între agonie și extaz, medicii și personalul medical din secția ATI COVID au ieșit învingători din inegala înfruntare cu perfidul virus. Aici, o echipă unită și inimoasă de profesioniști a scris istorie”, așa își începe postarea primarul din Mioveni, județul Argeș, Georgescu Ion.

Primarul sugerează că motivul pare a fi o decizie de revocare a detașărilor unor medici.

„Din păcate, vom intra în istorie drept cea mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputință, ci din frustrare tipic românească. Prin deciziile de revocare a detașărilor coordonatorilor secției ATI COVID de la Mioveni s-a reușit contraperformața la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziție. Dar au reușit, acum, prietenii. Nu concepem să renunțăm la acest proiect care funcționează cu rezultate extraordinare și în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiați aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanță Spitalului Mioveni și, implicit, reducând sansele la viață pacienților?”, adaugă primarul.

Acesta întreabă decidenții dacă știu pe ce loc se află Spitalul Orășenesc Mioveni în topul spitalelor COVID din țară ca număr de pacienți salvați în anul 2021: „personal, știu ce persoană din Argeș a fost astăzi la minister și a conceput acest aranjament. Vă mulțumesc pentru grija pe care ne-o purtați!”, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218