REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

În plină campanie, preşedintele TSD Constanţa şi-a dat demisia! Iată motivul şi înlocuitorul!

În plină campanie, preşedintele TSD Constanţa şi-a dat demisia! Iată motivul şi înlocuitorul!

Replica API 18 noiembrie 2019 | 01:01 1389

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, turul 2, Organizaţia Municipală de Tineret a PSD Constanţa rămâne fără preşedinte!

Leonard Drăgan, foto Facebook

Leonard Drăgan a ales să îşi dea demisia, însă nu a dorit să comenteze situaţia. Surse din cadrul PSD au precizat, însă, că Drăgan nu ar mai fi suportat desele reproşuri pe care i le făcea preşedintele Organizaţiei Municipale, Decebal Făgădău.

Cosmin Ciobanu (dreapta)

În locul lui Leonard Drăgan, a fost numit interimar Cosmin Ciobanu, consilier judeţean, şi un apropiat al preşedintelui organizaţiei judeţene.

Au mai plecat şi alţi membri din conducerea organizaţiei municipale de tineret, între care şi secretarul organizaţiei, Robert Pitiu.

Reamintim că în municipiul Constanţa situația după primul tur de scrutin s-a prezentat după cum urmează: Klaus Iohannis (PNL) -37,51%, Dan Barna (USR) -19,85%, iar Viorica Dăncilă (PSD) -17,27%.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai steaua lui de analfabet,doamne fereste cum a ajuns retardul asta sef la tineret pfffffff e jale mare fratilor pe bune,asta nu gaseste nici wcul intra la femei ca nu stie sa citeasca
3
0
Se cearta cei din partidul coruptilor. Neinteresant.
4
0
Havana, Ciobanu sef la tineret! Pai asta nu e in stare sa scoata 2 vorbe daramite sa conduca ditamai organizatia!!! Probail organizatia o sa fie condusa de infractoru de tasu prin in fapt cu spaga care a stat cateva luni la bulau, a luat 6 ani cu executare apoi, miracol, a fost achitat! La atatea suspiciuni acest dosar nu at fi trebuit luat de la capat?
8
0
Ba nu mi vine sa cred ..hahahaha Iti cam da rateuri viata Leonica
4
0
Bravo Leo! Alegerea lui Ciobanu arata cat de jos a ajuns PSD Constanta! In CJC Cosmin Ciobanu a fost un simplu figurant dovada fii lipsa de proiecte si de initiative inregistrate!
7
2
Tsd, acest refugiu al beizadelelor psd-iste. La psd sunt porcii mari, la tsd sunt purceii mici care vor sa creasca mari.
5
1
Faliment moral
5
2
Generatia tanara, usor dar sigur deschide ochii, si face ceea ce trebuie pentru a schimba viitorul lor si a copiilor lor. Felicitari pentru toti tineri care au curaj sa vorbeasca si sa actioneze!
2
4
Pacat de PSD ca a promovat numai non valori. Manipularea este cuvantul de ordine in acest partid. Stroie, Fagadau, Babu, Bercaru, Samoila???? Astia sunt lideri? Cu astia vrea partidul sa castige alegerile??? Oamenii cu adevarat capabili refuza sa intre in troaca lor.
10
2
logica e simpla. veorica a picat la motiune si clar pica si la prezidentiale. Fagagunoi e pe faras... De ce sa mai tragi la looseri ?
5
3
Bv Leo, chiar ma intrebam cat mai poti sa suporti falsitatea seniorilor, Babu era singurul care se implica la tineret, restul seniorilor praf in frunte cu primarul, au nevoie de tineri doar cand vine alegerile in rest nici nu stiu ca exista tineri, succes PRO.
7
3
Un jeg si un oportunist acest Leo !
8
3
Daca pleaca si tinerii, ultima speranta a Psd, ciuma rosie o sa faca implozie.
13
2
Eu am fost cuminte!Am pupat fundurile sefilor!Si acum ma dati afara?E corect?
5
5
Cat sa fi de prost ca sa faci parte din TSD? Care renunta are sansa la o viata normala.
9
3
Am platit pe un wc 250 000 000 lei. Nu mai zic cat a costat o priza. Asa a cerut PSD. Acu cine ma scapa ???
7
0
Psd a promovat in functii nonvalori ..Leo care ridica bariera la Tomis, nicu rosu omu cu berea si rasauteanu viceprimar cea mai buna gluma ...astia sunt
26
0
pai acum ca se departeaza ciolanul fug toti catre PNL. PNL primeste cu bratele deschise toti retarzii si toate jigodiile cu fata umana.
13
5
Ce legatura poate sa aiba asta cu procentul scos de VIORICA in orasul CONSTANTA cand in afara de P.S.Disti nici un constantean din 1000 nu stie de el,pe de alta parte pe tine te stiu toti locuitori orasului mai FAGADAU si nu te stiu pentru ca ai facut ceva bun pentru oras.
11
2
Asta care l-a inlocuit, e fiul unui puscarias,care a cerut mita cand il pusese banias adjunct la casa de pensi. Un fost marinar inavutit cu chioscuri prin port, cu preturi de restaurant. Acum, e sub umbrela partidului care ocroteste penali. Asta este viitorul. Suntem condusi de oameni fara educatie, cu studii cumparate pe la Spiru si Saguna. Elita constantena nu are loc. In momentul in care ai opinii, esti inlaturat si improscat cu noroi. Ei nu au nevoie de oameni inteligenti, ci de executanti. Oameni care schimba culoarea politica mai des ca ciorapi. Sa ne spuna fostele angajate, ce patimeau.
30
2
Mars ba jegosule. Ai foat ejectat de toti cei din psd. Leo esti un mincinos cocalar. Locul tai este la PNL.
10
9
Eu cred ca sa saturat de lins cururi...oricum mirosul de cur nu il va parasi toata viata...
9
2
Un dezertor ! Nuconteaza partidul !
10
8
Sobolanii parasesc corabia. Mie mi-ar fi rusine sa spun ca sunt PSD-ist si ca sunt condus de Dancila.
17
6
Fagadau si Babu sa stea la PSD, labagiule ! Rable din astea nu avem nevoie la Pro Romania ! Sa ne suga pola
16
8
Succes Leo pe mai departe. Tu esti unul care intotdeauna si a facut treaba pe unde a fost ca atare cu siguranta iti vei face si de acum inainte
10
11
Bravo Leo! Sa vedem ce facem noi acum... taxam constantenii si ei ne vor taxa pe noi!
9
5
tinere ai tot viitorul in fata. mergi pe drumul tau si cauta sa fii corect si vei avea de castigat
11
6
Gogule, mare dreptate ai! Voi astia care il faceti mare lider care a stiut sa isi tina echipa aproape, nu mai mancati kkt, stim ca sunteti oamenii din echipa lui, nu ne luati de prosti!!! Duceti-va invartindu-va cu totii, macar asa mai scapa lumea de niste inculti si pupincuristi!!!
12
5
Vai de mine ce mult regret ca si-a dat demisia acest tanat TSD ist ! Dar oare stie macar ce inseamna o doctrina de partid, ce inseamna social-democratie, a citit ceva la viata lui ? Ma cam indoiesc. E si el un oportunist care a crezut ca o sa faca niste smenuri..Mai clar, un pui de cacat. Punct.
22
4
Succes Leo. Capul sus. Viata merge mai departe si cu bune si cu rele. Macar ai avut coloana vertebrala
12
15
un adevarat lider in comparatie cu alti membri din partid. macar a stiut sa isi tina echipa aproape. bv lui si celor care inca il sustin
9
9
Dupa plata parcarilor, o sa aveti PSD-ule 1 la suta maxim cu Dancila 0,35 la suta la prezidentiale, huo, huliganilor, ce-ati facut voi parcarile sau Ceausescu ?
16
8
Si-a facut curaj limbaciu' si a plecat? In sfarsit se mai face curat si prin psd Cta, la cati oameni a sapat sarpele asta mic, sper sa se intoarca la ridicat bariera, acolo unde ii e locul!!! La minciuni si imbarligat e primul! Spalati-va pe cap cu el!!!!
16
4
Leo s-a suparat, si-a strans bariera si a migrat la Ponta?! Poate acolo are mai mult noroc si ii iese si lui de o ciorba!!!
8
9
Razi tu, vezi ce va urma! Va fi atent cu tine si cu altii!
5
2
Faga ia-l pe Pisica... cel mai bun ciorditor. Dupa Ceronav de nu il mai tine nasu ce va urma?
9
5
Poate ne spune Fagadau care a fost aportul lui Babu in campania din primul tur. O fi facut campanie din vacanta vicele machidon. Speram sa scapam naibi odata de voi. Cu ce te are la mana Babu?
18
4
Pro Romania ii ia la ei pe Fagadau si pe Babu si Psd se duce in cap pe Municipiu. Sunt oameni ok in Psd care nu inteleg ca sinistrii astia distrug partidul si il lasa pe butuci. O sa aiba soarta Pnt ului, ca doar de asta au facut alianta. Cine se aseamana se aduna.
13
4
felicitari tinere, ai gasit cea mai buna solutie, pozitia ghiocelului nu te caracterizeaza- demnitatea este mai presus- o toapa, o bucatareasa , o agramata, o nulitate- viorica- in nimicitia ei, in cretinitatea ei- considera ca are peste 0,000 sanse sa ajunga presedinte- si in prostia ei- pe care o admit,argumentat,-pune presiune pe primari- aducatori de voturi. In locul tau tinere fugeam din acest partid, mancand pamantul
23
4
Fagadau i-a reprosat lu asta mic si Tesedeu ca a luat Dancila prea putin? Daca Fagadau facea cat de ptuin pentru Constanta mea, votam PSD. Dar am votat USR. Apoi Diaconu, pentru ca Fagadau si clica lui nu m-au convins c-ar fi mai buni. Poate voi vota acum Dancila. Dar asta in niciun caz din cauza lui Fagadau, pe care abia astept sa-l bubui la locale. Pe mine unul, bietul Tesedeu reprosat chiar nu avea cum sa ma convinga. Mai are mult pana la barba mea alba.
29
6
Am auzit ca Fagadau e nervos ca in sondaje e pe undeva la 16 la suta? E adevarat?
39
3
credeam ca ala de langa a fost trecut la psd si in acte.
13
0
Nu ai cum sa reprosezi echipei de la tineret rezultatul slab al alegerilor. Tu vii cu cel mai prost candidat si te astepti sa ce?
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920