REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În seara aceasta, PSD Constanța STABILEȘTE listele pentru PARLAMENT

În seara aceasta, PSD Constanța STABILEȘTE listele pentru PARLAMENT

Replica API 15 octombrie 2020 | 21:02 2939

În seara aceasta, PSD Constanța definitivează listele cu candidații la alegerile parlamentare. Acestea vor fi prezentate vineri, 16 octombrie, la București, pentru validare.

După ce a îngropat definitiv și irevocabil PSD-ul la nivelul județului Constanța loser-ul Decebal Făgădău, ca să fie tabloul complet și rușinea mai mare, vrea în Parlamentul României. Așa se face că Făgădău, din spatele biroului pe care trebuie să-l elibereze în câteva zile, și-a trimis colaboratori la luptă, neavând tupeul să dea ochii cu ai săi colegi. Dar, ce-a făcut, mai exact? L-a trimis pe vicele Costin Răsăuțeanu la Organizația Județeană a PSD pentru a ridica formularele necesare în vederea depunerii candidaturii. Răsăuțeanu a fost întâmpinat de Marilena Dragnea, care a rămas și ea surprinsă văzându-l că este interesat de formulare. Întrebat dacă va candida, vicele i-a răspuns că doar îl ajută pe Decebal Făgădău, acesta fiind ocupat, neputând să vină personal să ridice formularele.

În loc ca Decebal Făgădău și echipa sa de la municipiu să-și depună mandatul de la șefia organizației municipale a PSD, își forțează norocul și se pregătește să-și depună candidatura pentru alegerile parlamentare.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea Mearilena imparte hartiile si la PSD cum i le impartea lui Dragomir George ?
0
0
Fagadau o pasarica de om fara cohones!
0
0
Sper sa-l vad si pe laketele de fagadau pe lista, sa am un motiv in plus sa trantesc stampila pe cei mai mari adversari politici ai lor. Aveam de gand sa-mi anulez votul, dar daca-l vad pe Faga pe liste jur ca-mi inving scarba si votez USR sau PNL.
2
1
Decebale, platesti aroganta pe care o afisai acum patru ani. Cum era aia cu masina timpului, ghici ce? O sa qjungi in istorie ca cel mai prost primar. Normal ca nu avea tupeu sa mearga sa-si ceara documente in vederea depuneri candidaturi, el nu avea curaj sa-i raspunda unui ziarist. Acum poate o sa-ti ceri drepturile ca cetatean european. Mai tii minte? Nu ai vrut sa asculti cand iti ziceam ca sa-i bagi in seama pe cei ce stateau pe treptele ierarhiei cand ai urcat in functie. Acum , numai suturi in fund. Noi sa fim sanatosi!
1
1
Am crezut ca stabileste listele cu anularea pensiilor speciale. Dar e pensiile speciale niciun cuvant.
3
4
Sa puna pe nea ghita
2
1
Marilenoo. Sa ii sugi p__a lui Costin Rasauteanu. O sa vezi tu unde vei fi de luni..
4
6
Deci, groparul PSD pe judet este Fagadau?! Da in judet, tot Fagadau trebuia votat sau trebuia votata prima virgina a partidului?! Ati pierdut alegerile si singurul vinovat este cel mai prost din curtea scolii, viitorul anonim al orasului, gogosarul confiat nu raspunde?!?!? Mult tupeu pe voi, PSD istilor de 4 ani si salvatori al partidului si judetului! Nu sunteti nici macar la nivel de flegma pe langa vechea conducere! Nu aveti coloana, rusine de unde?!
8
0
Baaaaai, sa nu-l uitati pe Lungoci ca de o saptamana nu mai am liniste pe strada.
5
4
Articol comandat de curva de marilena dragnea
4
5
Pleaca zdreanta la Beidaud sa nu mai auzim de tine ...ai dosare la DNA ...coruptule !
18
2
Replica, fii impartiala si, pe langa demisia lui Fagadau ar fi corect sa ii ceri si lui Stroe DEMISIA ca doar a pierdut la scor alegerile!
16
3
Doamne, rau a mai cazut PSD Constanta daca Mari a ajuns sa dea formulare ptr inscrierea candidaturii la Parlament!
10
3
Ia si babuinul la Fantanita,poate se enerveaza Brailoiu si va ia la bataie.
10
7
O sa cerseasca votul constantenilor pe care i-au furat totii hotii din banda Mazare-Constantinescu-Strutinsky care este inca in libertate si se ascunde in parlament pentru imunitate.
17
3
BAAAAH cat de NESIMTIT e asta! Ok ii mai dam psd-ULUI o placuta suedeza la alegeri. Am impresia ca le place!
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367