REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

În sezonul estival, șoferii vor fi testați antidrog! Palaz: „Mai este puțin și aparatele vor intra în dotarea Poliției!”

În sezonul estival, șoferii vor fi testați antidrog! Palaz: „Mai este puțin și aparatele vor intra în dotarea Poliției!”

Replica API 16 mai 2019 | 00:32 433

Mai multă siguranță pe șoselele de pe litoral!

Cinci aparate de testare antidrog vor fi achiziționate pentru Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), până la sfârșitul lunii mai a.c., și vor intra în dotarea Serviciului Poliției Rutiere Constanța, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz.

Șoselele constănțene sunt, în ultima perioadă, scena de desfășurare a din ce în ce mai multe accidente mortale sau cu victime rănite grav, în care sunt implicați șoferi care au consumat droguri înainte să se urce la volan. Este o realitate, însă, că dotarea polițiștilor rutieri în ceea ce înseamnă aparatele de testare antidrog este deficitară.

Motiv pentru care, în urmă cu puțin timp, consilierul județean al Partidului Mișcarea Populară Daniel Turcu a propus dotarea ATOP-ului cu cinci astfel de dispozitive.

„Sunt de notorietate consecințele deosebit de grave ale accidentelor produse de către șoferii care au consumat droguri iar după aceea s-au urcat la volanul mașinii, fapt ce a avut efecte dezastruoase în trafic, soldate cu pierderi de vieții omenești”, a subliniat, la vremea respectivă liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz.

În prezent, discuțiile pentru achiziționarea respectivelor aparate sunt pe ultima sută de metri, a anunțat vicepreședintele CJC, Claudiu Iorga Palaz. „Vor fi achiziționate până la sfârșitul acestei luni și vor fi acordate spre folosire polițiștilor rutieri în cel mai scurt timp, având în vedere și apropierea sezonului estival”, a afirmat Palaz.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
1
0
Draga traitor din banul public lasane te rog cu cacacismele tale.Bucurate de singurul tau mandat si atiit.Facator de nimic poti fi si in privat.Bugetul Constantei iti va fi recunoscator.
1
0
Pentru siguranta circulatiei auto si pietonale, suntem de acord !
2
2
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
Prost e doamne
2
1
Curios , pretul din oferta este bagat la secret . Ciordeala inca este pe treaba , lua.v.ar draqu de gunoaie ordinare.
2
1
Astia de la 3333din ef. N. Aveti grija sa nu va prinda. Cojo si baietii
1
1
Ete bre cine vb. Eu zic ca sa fiu testati toti sobolani care intra la votare cind se supune o motiune de cenzura inpotriva lor.
3
2
Claudiu, MARS MA, alti bani aruncati din CJC pe capriciile unui prost, cand s-a anuntat public deja ca Politia Romana va avea in dotare ceva. Doar daca se testeaza membrii PMP ceea ce nu cred pentru ca ar iesi pozitiv la test, in special Palas si Turcu. Campanie de profesionist nu bursucel? Tu si cu Replica, ce bine va intelegeti voi
8
3
Mai e putin, mai e un piiic ! Pana la marele NIMIC !!!
10
2
sa iti trag la muie de perfect !
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614